Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Baj ha kicsi a mellem?

Golyoliba kérdése:

Baj ha kicsi a mellem?

Figyelt kérdés
leszogeznem eloszor is hogy tavaly nagyon nagyon nem volt ombizalmam .magamat lattam a legcsunyabbnak a kis mellem miatt.Sikerult felkuzdenem magam egy olyan szintre hogy elegedett lettem magammal,lett onbizalmam es vegre szepnek lattam magam.Ha beszoltam leperegett rajtam es ezert nem magyon szoltak be mert lattak hogy leszarom.Jol ereztem magam a boromben.Viszont kezd megingani az onbizalmam mostanaban mert a testveremnek hatalmas mellei vannak es szokott cukkolni meg beszologatmi az en kis melleimre.Es ez nekem szarul esik foleg tole mert benne mimdig mrgbizhattam stb.Es ugy csinalok rlotte mintha leszarnam ed visszaszolok.Volt nalunk a legjobb baratnom es hallotta hogy beszolt nekem tesom es leszartam (vagyis ugy tettem mintha nem rrdekelt volna) es azota a legjobb baratnom is folytom beszologat es neki mrgmondtam h szarul esik.Es abbahagyta vagyis probalkozik.Ugy szokott csinalni hogx pl mondta a multkor hogy ,,most mondanek valamit de megsertodnel" es tudom ilyenkor mirr gondol es aaa.Mostanaba meg az egyik fiu osztalytarsam kezd beszologatni oszt aztse tudom mibaja mer hozza nem szoltam.Telleg baj ha kicsi a mellem?Mert engem nem nagyon zavar de kezd megingani az onbizalmam es ezt nem akarom mert nehezem lett onbizalmam.
2018. dec. 1. 00:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Már miért lenne baj? Nem attól leszel jó ember vagy jó nő, hogy nagyok vagy kicsik a melleid. Ezért meg csak az éretlen kis p*csök szólogatnak be. A tesódtól is nagy tahóság, hogy ez miatt csúfol. Anno engem a "legjobb" barátnőm baszogatott miatta, mintha az ember tehetne róla, hogy milyen adottsággal születik. Egyébként nem olyan jó ám nagy mellel élni, mint amilyennek látszik. Sok nőnek csak a háta fáj tőle, ráadásul a gravitáció is jobban hat rájuk. Gondolj arra, hogy neked legalább nem fog 40 évesen a köldöködig lógni a melled. (kis túlzással, bocsi nagy mellű csajok) Próbáld meg elfogadni magad, így is lehetsz szexi, sőt. Aki ez miatt beszól, annak igazából saját magával van baja.
2018. dec. 1. 01:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem kicsik a melleim es igaz ido kellett de megszerettem oket, rengeteg elonye van :) es a parodat nem fogja erdekelni, nekem soha, egy pasi sem foglalkozott vele (akivel komoly kapcsolatba kerultem) a nyomorekok cukkoltak engem is meg a lanyok is amikor kisebb voltam de az nem szamit

Megfogod szeretni onmagad, es mas is ugy fog szeretni ahogy vagy, parom is 3,5 eve velem van es szereti a kis melleim :)

20/L

2018. dec. 1. 01:06
 3/4 anonim ***** válasza:

"oszt aztse tudom mibaja"

Sírok :D

Nem baj. Az írásod alapján gyerek vagy még, nőni fog. Ha meg nem, az se baj. Enyém is kicsi, jobb mint a nagy.

2018. dec. 1. 01:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha kicsi, azért szólnak be. Ha nagy, azért. Idiótákkal nem lehet mit kezdeni. Persze az se jó, ha valaki mindent beszólásnak vesz, azt is, amit nem bántó szándékkal mondtak.
2018. dec. 2. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!