Változni fog még a mellem? Van aki ilyen cipőbe jár mint én?
tudom,hogy rengeteg hasonló kérdés van de nem akadtam válaszra és lehet nem ez az oldal a legmegfelelőbb de talán akad aki rendes választ tud adni vagy egy cipőben jár velem és a tapasztalatát meg tudja velem osztani.
Arról lenne szó,hogy 17 éves vagyok és 13 éves korom óta nem nőtt a mellem.Nekem amúgy nem lenne bajom,ha kicsi maradna de ami idegesít,hogy formája sincsen.Lányok biztos tudjátok milyen mikor elkezd nőni a mell és kicsit ilyen hegyes formátlan az egész.Nekem még mindig ilyen 17 éves létemre és félek,hogy nem fog változni és nagyon zavar.Az önbizalmamat is lehúzza mert a barátimnak mint nagy melle van.Illetve nem tudom nem volt még barátom de úgy vettem észre,hogy a fiúk is a nagyobb közepes melleket szeretik jobban illetve olyan is van aki szereti a kis mellű lányokat de formásakat. Az én mellemnek se mérete se formája.+ mielőtt bárki rákérdezne nem vagyok sovány.Inkább átlag vagyok és 172cm.
Szóval nem tudom fog még változni szerintetek? Van olyan lány aki hasonló helyzetbe van? Illetve fiúk titeket nagyon zavarna ha barátnőtöknek ilyen lenne?
persze biztos ha szeret valaki elfogad,de akkor is szeretném ha legalább formája lenne legfőképpen magam miatt.
köszi a normális válaszokat:)
Akkor látom nem csak én vagyok így :(
Én amúgy azt olvastam,hogy a fogamzásgátlótól nő egy minimálisat meg nyilván ha valaki terhes akkor megduzzad stb. De ezek még nem érintenek engem az ilyen mellnövesztő teákba meg egyéb gyógyszerekbe meg nem nagyon hiszek:/
Figyelj, nem hiszem hogy noni fog mar.:/ Nekem sem nott mar nagyon sok eve a mellem (18 vagyok, mar nem tudom mikor kezdtem melltartot hasznalni, meg altalanos iskolaban, de azota is 85/B)
Ha nagyon zavar, akkor max. plasztika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!