Fehérnemű próba?
Sziasztok.
Mai nap egy barátnömmel voltunk vásárolni ruhákat kinaiba. már amikor megvoltunk mindennel ő még bugyit szeretett volna venni egy párat válogatott és elvitte a próbafülkébe. Aztán szólt hogy menjek be nézzem meg mi van kiirva a szabályzathoz és olvastam hogy fehérneműket tilos másikra felvenni arra amibe az ember van anélkül kell felpróbálni? a kasszában a férfi azt mondta ez így van ha nem tetszik menjünk el ezt írja a szabályzat. hát mi máshogyan tudtuk sosem hallotunk ilyenről barátnőm felpróbálta őket abból párat megvett de idegesen jöttünk el. szerintetek hogy működik ez ti hogy tudjátok?
Ilyenröl eddig nem hallattom, csak az ellenkezöjéröl.
De ettöl fggetlenül senki nem akadályoz meg benneteket abban, hogy fehérnemüRE próbáljátok, amit venni akarok, mert senki nem lát(HAT)ja.
Sem így , sem peddig úgy nem lehet föl próbálni, egyik Orszagban sem.
Ez 100% fehernemut soha.
Milyen bolt volt ez?
Valóban mindenhol azt írják hogy fehérneműt nem lehet próbálni. Mondjuk a melltartó is fehérnemű, azt próba nélkül nemhiszem hogy sokan megmernék venni...
De bugyit az igényesebb közeg ha próbál, akkor a sajátjára. Megkérdeztem volna az eladót, hogy mivan ha nemibetegségem van, folyásom vagy épp megvan? A hófehér bugyit véresen tegyen vissza ha esetleg nemjó?
De lehet hogy a hatóságokhoz fordulnék, mert ez egészségügyileg nem megfelelő, jogilag sem hiszem hogy az lenne. Kitudja nincs e tényleg bekamerázva?
NEM VÉLETELN!!!!
NEM SZABAD!
El se tudod képzelni mennyi embernek van nem gondja, de aki nem is tud róla csak hordozó az meg még veszélyesebb!!! (mivel nincsenek tünetei, de hordozza a betegséget)
Az alsóneműre se javasolt felvenni az újat, mert a nedveid s a betegség ugyan úgy érintkezik az 'új alsóneművel' hiába van a nemiszerv és az új darab közt egy másik ruhadarab.
Gondolj bele: Ha mindenki így gondolkodna "jólvan úgyse látja senki" felvennék rengetegen (ha bugyira, ha az nélkül)...
s az illetők betegségeket hordoznának... Te pedig ugyan így sunyiba felvennéd...
Aztán mehetsz nőgyógyászatra terpeszteni s vehetnéd a több ezer forintos gyógyszert...
Senki ne sajnáljon 300-1000ft-t.
Inkább ne legyen jó az alsónemű, de egészsége megmaradjon.
Amúgy meg ha használnák az emberek az agyukat... Erre maguktól is logikusan rá lehetne jönni...
Másik logika: Fogsz egy szalagot vagy valamit, a jelenlegi alsóneműd csípőjének hosszát leméred körbe, megjelölöd a szalagon s elviszed magaddal vásárláshoz.
Én úgy vagyok ezzel, hogy szemmértékre tudom, megveszek egyet. Felpróbálom azt, ha jó akkor veszek még, ha kényelmetlen: Veszek másikat.
Az ostobák, akik azt írták: Ne foglalkozz másokkal és ezzel a szabállyal, vedd fel.
Primitív igénytelen emberek, kiknek alap IQ nincs meg s nincsenek tekintettel SE MAGUKRA, SE MÁSOKRA.
Szégyen... Hány évesek maguk a kommentelők?!
Kérdező, ne csatlakozzon az ilyen alacsony mentalitású emberekhez!
Ez a szabály MINDENHOL ott van, mint iratlan szabály, de pont az ilyen ostobák miatt kell sok esetben a biztonság miatt feltűntetni írás formájában...
Utolso: ez ugyanolyan dolog, mint hogy ezrek ráülnek a nyilvános wc ülőkére, pedig az is mennyi baktériumot hordoz.
Én is finnyás vagyok szinte mindenben, óvom az egészségem, de a bugyira való próbálással nincs semmi bajom. Hamarabb elkapok valami fertőzést az uszodában, ahol aztán tényleg ezrek áztatják a nemi szervüket és a gombás körmüket, mint egy próbálással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!