Van aki megbánta a bajuszgyantát?
Figyelt kérdés
24/L vagyok és kezd megerősödni a szám felett a szőr. Néha nagyon zavar. 1-2 szál sötétebb színű de ami világosabb az is hosszú és zavaró. Nem szeretném hogy másoknak is feltűnjön. Először egy krémet gondoltam hogy kipróbálom, de arról nem sok jót hallottam. A gyanta viszonylag gyors és hatásos de félek hogy ha elkezdem akkor sose hagyhatom abba. Volt aki megbánta hogy elkezdte? Vagy van más módszer?2018. jún. 18. 09:50
1/3 anonim válasza:
Nálam ez nem megbánás kérdése. Sajnos van bajuszom, így hoznom kellett egy döntést, hogy maradjon vagy menjen. Az utóbbi mellett döntöttem.
2/3 anonim válasza:
akármilyen módszert választasz, mindig vissza fog nőni valamennyi. de inkább szedd le, nagyon nem néz ki jól a bajusz egy nőn
3/3 anonim válasza:
nekem kicsit hosszabbak a szőrszálaim a szám felett, viszont nem sötétebbek. Én amikor már zavar legyantázom és attól nem erősödik a szőr,
kb 1 hónapban egyszer gyantázom, de nagyon fájdalmas :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!