Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van aki csináltatott köldökpie...

Van aki csináltatott köldökpiercinget és megbánta?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért?
2010. máj. 1. 22:56
 1/7 anonim ***** válasza:
ha megbánod kiveszed, ennyi. azt nem bánja meg senki, max megunja. kivéve persze az olyan eseteket amikor valami gáz lesz vele, pl elfertőződik, vagy vadhús nő, meg ilyesmi.
2010. máj. 1. 23:17
 2/7 A kérdező kommentje:
de kivétel után nem zavaró a helye?:S
2010. máj. 1. 23:20
 3/7 anonim ***** válasza:
vadhús nő? az meg mi a fene? :S:S
2010. máj. 2. 00:05
 4/7 anonim ***** válasza:

nos én 3 piercinget vettem ki, amiket pár évig hordtam, és látszik a helyük egyelőre (ki tudja, talán sok év múlva majd nem fog) de nem zavar az a pici bemélyedés ami a lyuk helyén maradt.

vadhús amikor a szervezet nem jól viseli azt a fémet és elkezdi kilökni magából, ilyenkor gyakran előfordul az is hogy a lyuk mellett olyan kinövés jön létre, az vadhús. nem volt vele saját tapasztalatom szerencsére soha, de láttam már ilyen konkrétan épp köldökpiercingnél. ilyenkor tanácsos minél előbb kivenni a piercinget, mert lehet hogy az a vadhús magától is visszahúzódik de lehet hogy nem, hanem csak rosszabbodik. sőt, az is előfordulhat hogy még a piercing kivevése után is marad nyoma.

2010. máj. 2. 00:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Én!Rengeteget szenvedtem vele,gennyesedett beakadt a ruhámba és mikor meghíztam már nagyon csúnyán mutatott úgyhogy kivettem.És a helye még most is látszik!!!Utólag belátom hülyeség volt az egész:(
2010. máj. 2. 02:31
 6/7 A kérdező kommentje:

:(

Én is szívesen csináltatnék de ez az egy dolog visszatart:S

2010. máj. 2. 09:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Én magamnak szúrtam 3x és vigyázni kellett nagyon hogy ne gyulladjon be. Mostmár nincs benne de mind a 3 szúrás helye megmaradt
2010. máj. 3. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!