Van aki csináltatott köldökpiercinget és megbánta?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért?2010. máj. 1. 22:56
1/7 anonim válasza:
ha megbánod kiveszed, ennyi. azt nem bánja meg senki, max megunja. kivéve persze az olyan eseteket amikor valami gáz lesz vele, pl elfertőződik, vagy vadhús nő, meg ilyesmi.
2/7 A kérdező kommentje:
de kivétel után nem zavaró a helye?:S
2010. máj. 1. 23:20
3/7 anonim válasza:
vadhús nő? az meg mi a fene? :S:S
4/7 anonim válasza:
nos én 3 piercinget vettem ki, amiket pár évig hordtam, és látszik a helyük egyelőre (ki tudja, talán sok év múlva majd nem fog) de nem zavar az a pici bemélyedés ami a lyuk helyén maradt.
vadhús amikor a szervezet nem jól viseli azt a fémet és elkezdi kilökni magából, ilyenkor gyakran előfordul az is hogy a lyuk mellett olyan kinövés jön létre, az vadhús. nem volt vele saját tapasztalatom szerencsére soha, de láttam már ilyen konkrétan épp köldökpiercingnél. ilyenkor tanácsos minél előbb kivenni a piercinget, mert lehet hogy az a vadhús magától is visszahúzódik de lehet hogy nem, hanem csak rosszabbodik. sőt, az is előfordulhat hogy még a piercing kivevése után is marad nyoma.
5/7 anonim válasza:
Én!Rengeteget szenvedtem vele,gennyesedett beakadt a ruhámba és mikor meghíztam már nagyon csúnyán mutatott úgyhogy kivettem.És a helye még most is látszik!!!Utólag belátom hülyeség volt az egész:(
6/7 A kérdező kommentje:
:(
Én is szívesen csináltatnék de ez az egy dolog visszatart:S
2010. máj. 2. 09:54
7/7 anonim válasza:
Én magamnak szúrtam 3x és vigyázni kellett nagyon hogy ne gyulladjon be. Mostmár nincs benne de mind a 3 szúrás helye megmaradt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!