Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 15 éves fiú vagyok vészes...

15 éves fiú vagyok vészes bajusszal (kb 4-5mm). Szülein nem engedik leborotválni, maximum a bajuszgyantát engedik. Bele menjek?

Figyelt kérdés
Nagyon fáj? Mennyi idő múlva nő vissza? Mennyi ideig lesz piros a bőr?

2013. ápr. 6. 08:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
akkor elmész a boltba, veszel egy borotvát meg egy habot pár száz forintért, és leborotválod. akkor már úgysem tudnak mit tenni ellene
2013. ápr. 6. 09:00
 2/19 anonim válasza:

És mért nem engedik? Úgy is le kelesz borotválnod egyszer. Menj bele nyugodtan a gyantába fájni fog ugyan de így megszabadulhatsz a bajuszodtól :) Gondolj abba hogy a lányok is kibirják a gyantázást és te is ki fogod.

18L

2013. ápr. 6. 09:12
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is borotváld le magad. Nem is értem, hogy ezt miért kell ellenezni.

Bajuszgyantát meg nők szoktak használni...

(Én még nem használtam, sajnálom hogy nem tudok a kérdésekre válaszolni)

2013. ápr. 6. 09:13
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ez a lányok is kibírják szöveg... A lányoknak csak pihéi vannak, nekik jó hogy nem fáj annyira.

(Előző vagyok)

2013. ápr. 6. 09:14
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

most elképzeltem a köv. párbeszédet:

"anya, megborotválkozhatok?"

"szó sem lehet róla, maximum gyantáztathatsz"

Amúgy miért kell ehhez szülői engedély? Valószínűleg pár év és az egész fejed szőrös lesz, azt már csak nem gyantáztathatod...

2013. ápr. 6. 09:21
 6/19 anonim válasza:
ne haragudj fura szüleid lehetnek a te bajszod azt csinász vele amit akarsz akkor apukád mért borotválkozik gondolom nem gyantázza magát??!!
2013. ápr. 6. 09:22
 7/19 A kérdező kommentje:
hát apám is borotválkozik, igaz.. Azt mondják, hogy 'megerősödik' nagyon, és nem tudom, milyen szenvedés nap mint nap leborotválni.
2013. ápr. 6. 09:37
 8/19 Emyke031 ***** válasza:

Tényleg furik, az tuti... :S

Szerintem borotváld le, azt kész, vagy ahogy gondolod, te ismered őket... Am. a gyanta azon a területen valósz. jobban fájna, mint egy nőnek, gondolom - jó esetben- egy nőnél azért csak nem olyan erős a bajusz, mint a fiúknál...

Am. ha vmelyik du-este 'lekapod', akkor másnap reggel már okés lesz(nem piros); akár érdemes majd utána picit jegelni is... Viszont a kb. 3hetes hatás után gondolom számíthatsz majd szőrbenövésre is... :S - Érdemes átgondolni...

2013. ápr. 6. 10:02
 9/19 A kérdező kommentje:
jól lecsesznének, az biztos... ha leborotválnám. a lényeg, hogy ne legyen. Úgy néz ki, gyanta lesz :s
2013. ápr. 6. 10:14
 10/19 anonim ***** válasza:
26%
Vágd le egy kisollóval!
2013. ápr. 6. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!