15 éves fiú vagyok vészes bajusszal (kb 4-5mm). Szülein nem engedik leborotválni, maximum a bajuszgyantát engedik. Bele menjek?
És mért nem engedik? Úgy is le kelesz borotválnod egyszer. Menj bele nyugodtan a gyantába fájni fog ugyan de így megszabadulhatsz a bajuszodtól :) Gondolj abba hogy a lányok is kibirják a gyantázást és te is ki fogod.
18L
Szerintem is borotváld le magad. Nem is értem, hogy ezt miért kell ellenezni.
Bajuszgyantát meg nők szoktak használni...
(Én még nem használtam, sajnálom hogy nem tudok a kérdésekre válaszolni)
Mondjuk ez a lányok is kibírják szöveg... A lányoknak csak pihéi vannak, nekik jó hogy nem fáj annyira.
(Előző vagyok)
most elképzeltem a köv. párbeszédet:
"anya, megborotválkozhatok?"
"szó sem lehet róla, maximum gyantáztathatsz"
Amúgy miért kell ehhez szülői engedély? Valószínűleg pár év és az egész fejed szőrös lesz, azt már csak nem gyantáztathatod...
Tényleg furik, az tuti... :S
Szerintem borotváld le, azt kész, vagy ahogy gondolod, te ismered őket... Am. a gyanta azon a területen valósz. jobban fájna, mint egy nőnek, gondolom - jó esetben- egy nőnél azért csak nem olyan erős a bajusz, mint a fiúknál...
Am. ha vmelyik du-este 'lekapod', akkor másnap reggel már okés lesz(nem piros); akár érdemes majd utána picit jegelni is... Viszont a kb. 3hetes hatás után gondolom számíthatsz majd szőrbenövésre is... :S - Érdemes átgondolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!