Miért van az, h bármilyen kérdést teszek fel ebben a kategóriában egyszerűen b. tok rá válaszolni? Maximum ír 1 ember és kész. Pedig nem olyat kérdeztem soha, amiben ne lenne tapasztalata senkinek.
Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 15:34
1/13 anonim válasza:
nekem sem adnak soha választ. linkkeld milyen kérdéseket irtál! egyébként meg sztem azért, mert a szerelem, szex kategóriát falja mindenki éjjel nappal...
3/13 anonim válasza:
Nekem se válaszolnak ha ez megnyugtat
7/13 anonim válasza:
Gondolom baromságokat kérdezel.
8/13 anonim válasza:
Mi az, hogy nem válaszolnak a kérdésedre?
Erre is sokan válaszoltak
Amúgy lehet, hogy rossz kategóriába rakod a kérdést, vagy rossz kulcsszavakat adsz meg. Nekem pl mindenre még aznap válaszolnak.
9/13 A kérdező kommentje:
Jó kategóriába tettem fel őket. Ilyen kérdésre persze, hogy többen válaszolnak.. De ők is azt, hogy nekik se szóval nem a kérdéseim hibája a dolog.
2013. márc. 21. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!