Milyen a hamis CK tanga?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Egy lanytol vettem ma egy CK tangat mert ra nem volt jo.
Viszont a varrasa miatt ne vagyok benne biztos hogy eredeti.
A cimkeje stimmel mert olyan van a polomban is.Meg a csomagolad is eleg eredetinek tunik.
Csak hatul a varrasa kicsit fura.A CK felirat egymasba van varrva hatul vagy hogy mondjam.
2018. júl. 22. 19:02
1/7 anonim válasza:
Pont ilyen. Amúgy képes valaki használt tangát venni? OMG.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem hasznalt.
Megvette es nem jo ra.
Cimke is rajta van es a csomagolasban van
2018. júl. 22. 19:32
3/7 anonim válasza:
Nem használta, csak néhány napig hordta, aztán mikor rájött hogy a hamisítvány elcseszett varrása kidörzsöli a popsiját akkor túladott rajta.
4/7 anonim válasza:
#1, mosógép felétek ismeretlen dolog?
5/7 anonim válasza:
Mosógép ide vagy oda én akkor se vennék fel használt fehérneműt, még ha csak megpróbálták is. Nevezzetek prűdnek, nem érdekel.
6/7 anonim válasza:
A kérdező nem agyonhordottan vette, hanem zsír új állapotban. A boltban is simán felpróbálhatják előtted a fehérneműket (ezért is mosom ki mindig az első hordás előtt, miután megvettem)
7/7 A kérdező kommentje:
Igen.
Csomagban,cimkevel egyutt.
2018. júl. 23. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!