Kövér lettem! Fiúk, mennyit fogyjak, hogy ne legyen zavaró ismerkedéskor? (képpel)
Figyelt kérdés
Őszinte véleményt kérek: kb. hány kilót kellene fogynom, hogy ha ilyen lánnyal ismerkedtek, ne gondoljatok túl kövérnek?? 165 centi magas vagyok. Kort is írjatok!!
2018. nov. 27. 09:51
21/28 anonim válasza:
na basszus szerintem meg még simán mehetne pár kg felfelé
22/28 anonim válasza:
21es ,baj van a latasoddal? Miert szeretned,hogy ugy nezzen ki mint egy 🐖🐖🐖?
24/28 anonim válasza:
Nekem nem tetszik az alkatod, valóban lehetne fogynod, viszont csak akkor fogyj, ha a jelenlegi alkatodat te nem tudod elfogadni. Az, hogy másnak tetszik, vagy sem, lényegtelen. Lesz, akinek így is tetszel, lesz, akinek vékonyan se. Szóval, ha téged zavar a mostani formád, akkor hajrá, sok sikert, érdd el a célod. Ha meg vagy elégedve, számodra nem fontos ez, akkor ezt el kell másoknak el kell fogadni.
26/28 anonim válasza:
Nekem így is tetszel. És nem vagy kövér, szép telt alkatod van és ha nem csak szexre kellesz valakinek az elfogad így ahogy vagy.
24F
27/28 anonim válasza:
10kgt fogyj mondjuk de így sem nézel ki rosszul, simán szóba jöhetnèl kapcsolati szempontból.
28/28 anonim válasza:
Szerintem így vagy tökéletes. A teltebb nőkkel sokkal élvezetesebb a szex is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!