Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit gondoltok az ilyen...

Fiúk! Mit gondoltok az ilyen alkatról?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2018. nov. 25. 04:11
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
26%

Jesszus Mária nem akarom elhinni, hogy ez a kérdés komoly, ha csak nem a válaszadók többsége 13 éves...

Ez még egy fejletlen kislány alakja, hogy lenne vonzó? (Persze ha valaki pedofil az megint csak más tészta, irány a Pszichiáter).

Ha meg egy felnőtt nőn akarnám elképzelni, aki egészséges, hát inkább nem.... ennyi erővel egy fűszálat is belinkelhettél volna.

2018. dec. 7. 00:03
 32/34 anonim ***** válasza:
51%
Teljesen normális, rendben van. Mi lenne vele??? Csinos. Felnőttkorára pedig kb (a képen látható) lánynak minden adottsága megvan egy tökéletes, szép alakhoz, ha már efelé ment el a kérdés. Simán modellkedhet, de ahogy már látom képek alakján: már valami hasonlót csinál is. De nyilván, akinek a teltebb alak tetszik, nem így fogja gondolni...
2018. dec. 7. 11:56
 33/34 anonim ***** válasza:
Nekem az ilyen testalkatú lányok tetszenek.
2019. nov. 3. 12:44
 34/34 anonim ***** válasza:
56%
Nekem nem jönnek be a pálcika lányok, legyen husisabb az alkata. Persze nem azt mondom hogy kövér legyen de ne is legyen egy ajtó, úgy a kettő között. Egy kicsit husis de nem annyira egy kicsit vékony de nem annnyira. Na ezt szepen megfogalmaztam xD
2020. aug. 9. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!