Fiúk! Mit gondoltok az ilyen alkatról?
Még annyi, hogy mára nyílván kicsit idősebb korosztály vonz (20 év körüli), de alapvetően hasonló: vékony alak, kicsi/közepes formás mell + kicsi szintúgy formás fenék. Nagy nem tetszik egyikből se, ahogy a teltebb alak sem.
Régen, kb hasonló korosztályban egy kb ilyen alakú lányba voltam szerelmes :)
#13 Még mindig nem arra vagyok kíváncsi elsősorban, hogy vonzónak tartjátok-e ezt a testalkatot, hanem hogy egyszerűen mi a véleményetek róla.
De köszönöm a válaszokat!
14, lehet tetszene egy idősebb lánynál aki hasonló alkattal rendelkezik. De engem zavar, hogy kb 9 leheg a csaj vagy nyavaja tudja. Nem kezdek el egy kislányt úgy bámulgatnj, hogy hú na ennek most jó alakja van. Nem vagyok pedó.
Te hugod, te ládod milyen alakja van alapból, próbálj egy ahog hasonló női alakot keresni. Mert így max anyit tudok mondani, hogy a képről az a véleményem, hogy melyik barom szülő fotóztatja így a lányát??
#16 Nem én pontoztalak le.
#17 Még mindig nem érted, ahogy látom.
#15 Igen, nem vagyok rá kíváncsi, mert még mindig nem arra vagyok kíváncsi elsősorban, hogy vonzó-e ez az alkat a számotokra vagy sem. Hanem arra, hogy ti mit gondoltok róla. Ilyenre gondolok pl. hogy túl sovány, vagy pont jó. De NE szexuálisan nézzétek!
Viszont ha valaki ilyet ír, hogy vonzó, akkor azzal már meg is válaszolta a kérdésem. Fordítva viszont ez nem igaz.
Tudom, eleve rosszul tettem ki a kérdést meg lehet rossz helyre is. Bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!