Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem mindegy az emberekne...

Miért nem mindegy az embereknek, hogy van rajtam felesleg?

Figyelt kérdés
Szeretek enni, és ez mindig is megmutatkozott rajtam kis plusz formájában. (Nő vagyok) Miért szekálnak mindig az emberek, hogy ha egy kicsit fogynék milyen jól ki tudnék nézni? Nem mindegy nekik?
2018. nov. 8. 22:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A BMI kb 20 éve nem számít mérvadónak!

Hogy miért? Elég egyértelmű!

[link]

Egy magasak, egy a tömegük, de nagyon nem egy a testzsír százalékuk, és azzal az elhízás.

Érdemesebb megállni a tükör előtt, és megnézni, hogy mit lát az ember. Ha például egy nőnek a hasán jelenik meg a zsírtömeg (egyenes, álló helyzetben, nem ülve, mikor a fitnesz modelleknek is lesznek hurkáik), akkor bármit is mond a BMI, ott már elhízás van.

2018. nov. 11. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!