Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem mindegy az emberekne...

Miért nem mindegy az embereknek, hogy van rajtam felesleg?

Figyelt kérdés
Szeretek enni, és ez mindig is megmutatkozott rajtam kis plusz formájában. (Nő vagyok) Miért szekálnak mindig az emberek, hogy ha egy kicsit fogynék milyen jól ki tudnék nézni? Nem mindegy nekik?
2018. nov. 8. 22:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%

Az emberek jelentős része imádja megmondani a véleményét s adott esetben meg is próbálja ráerőltetni másra.

De persze lehet teljesen őszinte jóakaród, aki rá akar venni a hiúságodon keresztül, hogy egészségesebb szinten légy.

Persze fogalmam sincs, mennyi a kis plusz s én speciel nem mondanék neked ilyet, nem vagyok az a fajta (plusz rajtam is van, de ismerek olyat, akin a többszöröse van és tudom, hogy fogynia kéne, de mégis mit érnék azzal, ha szólnék? ő is tudja, hogy nem jó neki úgy).

Nyilván látod magad a tükörben s ha nagyon zavarna, próbálnál változtatni, nem tudom, mire jó, hogy szólnak. De ezt gondolják s valamiért kimondják.

2018. nov. 8. 22:47
 2/11 anonim ***** válasza:
51%

Ha szekálásnak veszed azt, hogy valaki megjegyzi: Szebb lennél zsír nélkül, akkor én bóknak venném s elgondolkodnék rajta.

Én az egyik ismerősömmel beszéltem anno ezt kettesbe a kávézóban - igen, elhívtam ez miatt külön.

Miért ne szólaljak fel, hogy tudom jó nő s lenne benne lehetőség?

(nem hajtottam rá mielőtt az merülne fel benned + én is nő vagyok.)

De se az egészségnek, se a megjelenésnek nem jó a túlsúly. Az önbizalomról nem is beszélve.

Rengeteg érvet mondtam s tényt, amivel felnyitottam a szemét, főleg hogy fiatal... Mi lenne idősebb korba, mikor az anyagcsere beadja a derekát. (+papám túlsúly miatt hunyt el, apám élete pedig másodperceken múlt pedig neki csak a hasa kerek)

Az embereknek lényegében mindegy mi van veled, aki ismerősöd/szeretted az pedig látja benned a több lehetőséget s egészséged, aki simán beszól ahhoz látványos zsír mennyiség kell - vészjelző.

Ne tipikus női sértődékeny aggyal figyeld a jeleket - gondolkodj el s nem bántásnak, hanem jó tanácsnak vedd!

Ha pedig a BMI alapján a Normál-t eléred onnantól csak napi 20perc egyszerű gyakorlatokkal (ha tudod mit kell csinálni) fenn tudod tartani.

Én is imádok enni, de figyelek magamra , edzek s a léleknek is jó a testmozgás - sokan nem hiszik el, míg meg nem tapasztalják.

Megéri? Igen, mivel közérzettől kezdve a jó alkatig minden rendben s az emberek nem megszólnak, hanem keresik a társaságom.

Sok sikert!

De ha te úgy jól érzed magad, akkor meg tojd le a véleményeket s ne "siránkozz" lényegében megbántva s megkérdőjelezve amiket hallasz.

Egyik alkotó társam edzett s fogyott a barátnőjéért...a csaj meg elhanyagolta magát... 28éves 130kg...

Nah ő halálra van ítélve 40+felett s otthon kockul, szrt se csinál - el van tartva.

Nagyon durva mennyire tojik bele, hogy milyen szerencsés ilyen pasi mellett (30+os de fitt, törődő s kedves jószívű ember...)de kicsinálja s kihasználja a pasit.

Nem szoktam lebeszélni senkit a másikról, de amik elhagyták a száját, mennyire fáj hogy ő figyel kedvesére, de a csaj tojik rá - igen, lebeszélem: Nincs értelme ennyi éven át eltartani valakit viszonzatlanul s már a kinézete/állapota miatt se.

De érzi is, hogy ez nem mehet tovább.

S le a kalappal a srác előtt, mert 56kg felesleget ledolgozott rövid idő alatt!

2018. nov. 9. 06:18
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

Ettől én is ki tudok akadni.... 33 éves vagyok van 3 gyerekem a 2 kicsi meg kicsi vagyis nem olyan rég szültem. (A nagy már 11). Van rajtam felesleg. 172 cm magas vagyok és 44es a farmerem pl.

Anyukám cukros és az orvosa azt mondta napi 3 km séta. Én meg eljarok vele, addig is beszélgetünk és nekem sem árt de nyilván nem a fogyás a cél, ennyitol amúgy se lehet. Hozzateszem a férjem szakács és isteni kajákat eszünk.

És volt már olyan 2szer is, hogy menet közben ismerosbe futottunk, aki megkerdezte mi ez a séta, és hozzatette utána, miután rám nézett, hogy hát nem baj mert nekem sem árt a mozgás.

Igazából nem küldtem el a k...anyjába csak csúnyán néztem...mert mégis ki ő hogy rám megjegyzést tegyen? Igényes szupercsini csaj vagyok nemegyszer leharcolt mami.

Igen van felesleg és nyilván nem árt ha az ember leadja, ki mi az anyjukat kepzelnek magukról ezek a megmondo emberek????

Főleg hogy nálam egy 60-as pár 2 tagjarol van szó. Egyik zsírosabb mint a másik.... a nő lánya meg kB olyan mint én.

Nem értem miért hiszik azt mások, hogy véleményt mondhatnak majdnem idegeneknek.

2018. nov. 9. 06:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy leharcolt mami.... felül írt a telefon....
2018. nov. 9. 06:32
 5/11 anonim ***** válasza:
78%

Nekem nem baj.

Viszont sportos férfiként a sportos, vékony nők tetszenek.

Én meg azt szeretném kérdezni, hogy EZ miért baj?

Csak mert, ha elutasítok egy molettebb nőt, akkor rögtön megy a hiszti, hogy az igazi férfi nem csontokkal játszik, és mi az, hogy én a felesleg alapján ítélem meg őt, mert mennyire kedves, és igenis nekem össze kellene jönnöm vele.

Egyébként is biztos meleg vagyok, ha az a kismellű vékony csaj tetszik, mert ő milyen nőies.

Én sosem mondtam senkinek, hogy fogynia kellene, nekem miért akarjak megmondani a “kis felesleggel” rendelkező nők, hogy őket kellene választanom a vékonyakkal szemben?

2018. nov. 9. 06:36
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Mindenkinek magánügye a kinézete. Emiatt senkit nem fair bántani,megbántani. Ha kérdezik az őszinte véleményemet,akkor viszont elmondom kendőzetlenül,mert úgy korrekt ha nem azt mondom amit hallani akar,hanem azt amit valóban gondolok. Ha olyan a viszony két ember között,hogy beleférnek a személyesebb témák is akkor az más kategória,ha jó szándékból hozza szóba a témát. 37/f
2018. nov. 9. 10:48
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Én meg edzeni járok, engem meg azért szekálnak, hogy minek, attól csak elvesztem a női formámat. Mondjuk eddig ezt szinte csak zsíros csajoktól kaptam meg, szóval annyira nem veszem már magamra.
2018. nov. 9. 12:50
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
mennyi az a ‘kis’ felesleg? mert mikor rajtam volt +10 kilo nekem sosem mondta senki. akár privátban is leírhatod sz adataid.
2018. nov. 9. 15:27
 9/11 anonim ***** válasza:
85%

"Én meg edzeni járok, engem meg azért szekálnak, hogy minek, attól csak elvesztem a női formámat. Mondjuk eddig ezt szinte csak zsíros csajoktól kaptam meg, szóval annyira nem veszem már magamra."

Erre van még az, hogy "neked könnyű, mert te vékony vagy".

Mintha azt ajándékba kapnád.

2018. nov. 9. 17:33
 10/11 A kérdező kommentje:
5-6 kilo felesleg van rajtam, és a BMI-n belül még mindig teljesen normális így is a súlyom.
2018. nov. 10. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!