Hölgyek, lànyok, asszonyok, milyennek talaljatok ezt a testet?
Ne az idealizalt, fotosoppolt magazin testekhez viszonyitsatok hanem egyreszt a sajat kategoriatokhoz, masreszt atlagos emberekèhez. Koszi a velemenyeket.
A saját véleményemnek sajna nincs köze a saját kategóriámhoz, kövéren sem tetszettek a kövérek :)
Nos, nem annyira vészes, de azért kicsit sok a zsír az én ízlésemhez. Izomban nem vagyok annyira igényes, a karnak rendes kar alakja van s nem hurka, bőrhibákat nem látok s még szőr sincs sok (az nem jön be) :) Elmegy, de lehetne rajta kicsit fejleszteni. De vannak sokkal fontosabb szempontok.
Picit edzenél (napi 30-40perc - én pl film alatt szoktam) akkor jobbat is ki tudnál hozni.
De megnyugtatlak:
Korodhoz képest egész normális.
Én az oszt.találkozó óta ki vagyok bukva hogy huszonévesen milyen undorítóan elhanyagolták magukat az emberek... Kopaszodnak, híztak mindannyian és itt nem 5-6kilóról van szó, igénytelen megjelenés/ruházat - mindez HUSZON ÉVESEN...
Nem is voltam sokáig, mert egyszerűen kellemetlenül éreztem magamat, hogy egyedül én figyelek magamra...
Pedig nem csinálok extra edzést:
Pleng, gugolás felállás különböző formái, fekvő, négykézláb lábemelések, hasazás. Kb30percben
Szerintem nem kell szégyent érezned - nézz körbe csak az utcán.
Pl a 13-4éves kislányoknak LÓG a hasuk... Akinek meg nem az meg gebe piszkafa. Ritka az olyan akinek rendes alkata van.
+a nagyobból lehet kisebbet formálni, a kicsiből nagyobbat már nem igen.
Szóval ha nem fogadod el ezt a per pill állapotod: Változtatni még tudsz (formásítani)
3#-as mutasd magad xD
Sokszor olyan emberek nyilatkoznak így, akik gyerekek vagy/és akiken van látványos X.
Koszonom mindenkinek, mèg a búvàr gyereknek is :)
Hol làttoknsok zsírt? (Amugy 176 cm es 79 kg vagyok azaz ugy 5-8 kg t nyugodtan le lehetne adnom
Az átlaghoz képest jó. A derekad kicsit túl vastagnak tűnik, de lehet, hogy csak puffadás.
Nekem kicsit több izommal jönne be, én is adok magamra, minden nap járok edzeni, a pasimtól is elvárnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!