Ilyen alkat bejön a lányoknak?
Van olyan lány aki ezt vonzónak találja?
Légyszíves értelmesen válaszoljatok! Köszi!
Ebből az egy szögből nem tudom, de egész jó. Lehet, hogy élőben már picit vékonyka lenne nekem, de ez inkább a csontozaton múlik, legyen azért egy rendes mellkas. S kifejezett izomsorvadt ne legyen, de hogy gyenge izomzatú vagy fullosan kigyúrt, az nem olyan fontos, tudom értékelni mindkettőt s a kettő köztit is :) A lényeg a háj megfelelő szintje: legyen, ne full száraz anatómiai tanulmányt lássak (izmos embernél szép az is, de itthonra nem kéne), de azért ne legyen sok felesleg.
Úgyhogy a kép alapján vonzó test ez számomra :) A (fizikai munkás) párom is hasonló, amikor sikerül lefogynia és tetszik :). Neki inkább a combja izmos, az is tetszik, de ha jóval kevésbé lenne izmos, akkor is tetszene, nem mindenkinek egyféle tetszik.
Sok lánynak tetszenek azért a vékony fiúk (is), de a többségnek valószínűleg nem ez az ideálja. Attól még egy részük bele is szerethet az adott személybe, mert nem minden a külső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!