Felnőtt koromban is csúfolnak az arcom miatt, màr teljesen ki vagyok, mit csináljak? N25
Figyelt kérdés
Nos sajnos az a helyzet, hogy keskeny hosszú arcon van:( Én is látom hogy nem szép, de nem tudok vele mit csinálni. Vágattan fufrut. Így szo szo jobbb a helyzet de akkor se szép. A legrosszabb, hogy felnőtt emberek megszólnak :( ez nagyon fáj. Pl nem régen az utcán sétáltam és beszólt hogy úristen olyan a feje mint egy lónak. Mit csináljak műttessem meg az államból vágassak le?2018. nov. 3. 23:57
11/12 anonim válasza:
Próbálj meg nem foglalkozni az ilyen tapló beszólásokkal! Tudom,könnyű ezt mondani kívülállóként,de hidd el,nem Neked kell sz.rul érezned magad egy ilyen unintelligens ember böffentése miatt.... Bőven elég szegénységi bizonyítvány annak aki ilyet tesz. Biztos,hogy egy értékes,szerethető ember vagy,és valakinek Te vagy,vagy leszel a legszebb. Erre gondolj:)! 37/f
12/12 TappancsMancs válasza:
"Jók" ezek a képgyűjtemények. A 16-ból csak egynek van hosszúkás arca. Sima frizura választék.
Amúgy meg ha neked jobb egy kicsi műtét belefér, csak hogy ne ezzel foglalkozzál. Csak ésszel és értékkel és csak ha valóban jó döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!