Felnőtt koromban is csúfolnak az arcom miatt, màr teljesen ki vagyok, mit csináljak? N25
[link] pl
De a legjobb megoldás,hogyha elfogadod önmagad és nem érdekel mások véleménye.
Abban egyesnek ogaza van, hogy nem ártana tükörbe néznie a beszólogatóknak.
"szépség királynők" - hagyjuk ezt a témát, ezerszer szebb nőt is ismerek s láttam már, mint amiket megválasztottak.
Ha ennyire zavar s nem tudsz mit kezdeni vele természetes úton, akkor műtét.
Ahogy érzed.
Veled egykorú vagyok. Szerencsére ilyennel nem piszkálnak, de ha valaki valakit megszól külső dolgok miatt:
Volt hogy megállítottam a kritikust és szemtől szembe kielemeztem (oszt társam a betegségére szedte akkoriban a gyógyszert s mellék hatása hízás volt)
A csajt, akit megállítottam azzal kezdtem:
Lemered venni a melltartód? Mennyire lóg az a pici tömött melled is?
A fogai csorbák voltak, a deszkán kerekedett a pia által kialakult pocak... stb
Míg mi edzettünk s feszesítettünk addig ez max a kocsmába kurvult.
Annyira rászálltam, hogy pityeregve ment el, mit képzelek magamról s mondtam:
Én viszonoztam azt a kedvességet, amit oszt.társamnak nem mertél oda mondani a szemébe, aki amúgy kezelés miatt lett husibb.
Azóta persze jó pár év eltelt s öröm látni, hogy még ő a másik kivételes korombeli, aki tartja magát s figyel testére.
De rengeteg korombeli elhízott(nem kicsit), kopaszodnak s ápolatlanok.
Mindenki más, de nem véletlen - ha egyformák lennénk unalmas lenne a világ.
Ennyire csúnya nem lehetsz :O
Ismertem konkrétan torz arcú nőt, neki se szóltak be, mindenki szerette mert jó fej volt.
Vannak vizuális tuningok, haj, smink, kirakott cicik, combok, amik elvonják a figyelmet, de alapvetően szerintem kisugárzás kérdése.
Próbálj meg esetleg névtelenül, arc nélkül szexcsetelni, bőven lesz olyan pasi, aki el fog tőled élvezni, ez talán megadja a kellő önbizalmat, hogy lásd, vonzó vagy.
Itt vannak frizurák, amiket érdemes megnézned:
Itt van Larissa Marolt, aki szinésznö, igen hosszú és csontos arca van, mégis szépnek tartják, mert ö annak tartja magát, illetve elönyösen választ frizurát meg sminket:
Nézd végig a képeket és egyrészt fogadd el magad, másrészt meg nézd meg, mi lehet elönyös neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!