Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért csúnyult rengeteget az...

Miért csúnyult rengeteget az arcom 20 éves koromban?

Figyelt kérdés
Egyre csúnyulok.
2018. febr. 12. 09:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Ebbe a korba nem hinném, hogy csúnyulsz! fiatal vagy még nagyon! Lehet, hogy az utóbbi időkben rosszkedvű vagy, vagy éppen depressziós....
2018. febr. 12. 13:24
 2/7 A kérdező kommentje:
A vonásaim elképesztően megváltoztak.
2018. febr. 12. 13:45
 3/7 anonim válasza:
Meg teanaszkodsz
2018. febr. 12. 19:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Az mit jelent?
2018. febr. 12. 19:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Régen sokat sminkeltél, és most?Mert ha igen akkor lehet, hogy a bőrödet megviselte...

De nem hinném, hogy csúnyult szerintem inkább rossz napjaid lehetnek olyankor én is rondának látom magam, ha fáradt vagok nem alszom eleget vagy jól akkor is.

De viszont amikor boldog voltam, szerelmes látszott rajtam valósággal ragyogtam és szerettem ahogy kinézek, most pedig, hogy egyedül vagyok nem alalkulnak jól a dolgaim még sminkben is elképesztő, hogy mennyire rosszul festek.

Hiába ha boldog vagy meglátszik a külsődön is...

2018. febr. 13. 14:38
 6/7 A kérdező kommentje:
A smink is közrejátszgat, de inkább a vonások.
2018. febr. 13. 15:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Mihez képest csunyulsz? Ami az újságokban van? Ott általában kiemelkedően szép külsejű embereket mutogatnak. Általában. Valószínűleg a hormonok miatt is változik a külsőd, meg szerintem a túl sok smink meg kencefice se tesz jót a bőrnek.
2018. márc. 14. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!