Férfiak, hogyan vesztek új borotvát, ha a régi már tompa? Hogy vesztek új pengét régi borotvához?
Nem tudom, jó kategóriába írok-e, de jobbat nem találtam, férfiak talán nem annyian olvassák ezt itt.
Szóval, kézi borotva egy idő után elhasználódik. Általában adnak hozzá a csomagban még 1-2 pengét, és ki lehet cserélni, de egy idő után azok is elkopnak. Ilyenkor hogyan választjátok ki a megfelelő pengéket? Mert gondolom, egy teljes borotvát megvenni nem érdemes, csak a penge részét is elég cserélni. De honnan lehet tudni, melyik borotvához milyen penge illik? Vagy bármilyen penge bármilyen borotvához jó, és rá lehet tenni?
Próbáltam nézni márkanevet/jelzést a borotvámon, de olyan meg pont nincs a boltban penge.
Köszönöm a válaszokat! Szóval ha pl. a borotvámra rá van írva, hogy Mach3, és a pengére is, akkor azt a pengét meg lehet venni hozzá?
Egyébként én is a DM-ben voltam nemrég, de nem vettem, mert nem tudtam, milyet kéne.
"Szóval ha pl. a borotvámra rá van írva, hogy Mach3, és a pengére is, akkor azt a pengét meg lehet venni hozzá?"
igen. Ha az van a nyélre írva hogy Fusion, akkor pedig Fusion fejet kell venni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!