Hogy csinaljam az arcom, ha leakarom tenni az alapozot?
Figyelt kérdés
Mindennap alapozozom a arcom, hegek miatt...inkabb oldalt vannak, orromon pedig mitesszerekkel. A tetovalosom pedig elb...szta a szemoldokom, nem all jol, egyik lentebb van mint a masik, tok gaz.....tehat olyan smink erdekelne ami fed, es csak az orrom es oldalt kennem be, nem az egeszet...valaki adna tippeket?2018. okt. 17. 18:40
1/7 anonim válasza:
A szemöldököddel menj el másik jó hirű sminktetoválohoz,hátha tud rajta segíteni. Nekem is heges az arcom , én korrektort teszek oda ahol heg van ,nem teszek alapozót. Ne vakold be az arcod mert meg csúnyább lesz. Tegyél a korrektorok kívül egy kis pudert de ne sokat . A meglévő hegeiddel nem tudsz mit csinálni, de legalább ujjak nem leszek.
2/7 anonim válasza:
Használj cc krémet. Sokkal jobb a bőrnek mint az alapozó.
3/7 A kérdező kommentje:
Igazad van. Evek ota mindennap alapozozom magam, es rajottem hogy egyikkel se nez ki szebben a borom, sot, valamelyik ronditja...ezert akarok valtoztatni.
Koszi a valaszt, te milyen korrektort hasznalsz?
2018. okt. 17. 18:49
4/7 A kérdező kommentje:
Cc krem? Csak bb kremrol hallottam..majd utana nezek:)
2018. okt. 17. 18:50
5/7 anonim válasza:
Aha, cc:)
Jobban fed mint a bb:)
2. voltam
6/7 anonim válasza:
Próbáltam sokfélét mire megtalaltam melyik jó, maxfaktor 3000ft körül van és elég hónapokig
7/7 anonim válasza:
én primert (mattitót) és bb kémet szoktam használni, de sokszor azt sem csak színtelen púdert. bár ha neked jobb fedés kell, akkor ajánlatos tényleg a krémeknél maradni. a cc-krémet nem ismertem eddig én sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!