Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Wish.com webaruhazbol kb...

Wish.com webaruhazbol kb mennyi ido alatt ér ide a megrendelt áru?

Figyelt kérdés
Légyszi csak az valaszoljon aki tenyleg tudja és aki rendelt már... tapasztalatokat is várok.koszonom

2018. okt. 11. 11:38
 1/6 Metionin ***** válasza:
Nekem a legrövidebb idő 8 nap volt (kozmetikum) a leghosszabb pedig 3 hét (ruha). 2-3 hét az átlag.
2018. okt. 11. 12:32
 2/6 A kérdező kommentje:
És meg voltal elégedve?? Méretben jó lett amit rendeltél?
2018. okt. 11. 14:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Ebay-ről is meg tudod rendelni ugyanazt a terméket, csak a nevére kell rákeresned, DE ott van pénzvisszafizetési garancia, és kiírja a legtöbb terméknél, hogy kb mikor kapod meg.

(A wish-nél nincs garancia arra, hogy visszakapod a pénzt, ha rossz terméket kapsz/nem kapod meg, csak úgy mondom.)

2018. okt. 11. 15:38
 4/6 anonim ***** válasza:

2-3 hét volt azt hiszem, egy táska.

Én kaptam rá pénzvisszafizetési garanciát, de hálistennek, nem volt rá szükség :)

2018. okt. 11. 16:12
 5/6 Metionin ***** válasza:
Meg voltam elégedve, a méretek is jók szoktak lenni. Csak onnan rendelek, ahol ki van téve a mérettáblázat és ahol írja az eladó hogy garanciás a termék, tehát ha nem jó akkor visszaküldhetem és visszafizeti az árát.
2018. okt. 11. 22:00
 6/6 anonim válasza:
plchlwq itt egy promóciós kód!
2018. okt. 14. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!