Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vásároltam a myparfum.hu...

Vásároltam a myparfum.hu webáruházból és hamis parfümöt kaptam. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Olyan parfümöt rendeltem amit itthon eddig nem tudtam megvenni. Ezért is örültem, hogy tudok itthon is rendelni. Amit kaptam nincs kupakja, nem volt fólia sem a dobozon. Más a szine és az illata a korábban használthoz kèpest. Az illat hamar elillan és az üvegen sincs minden felirat... Azóta kerestem a vevő szolgálatot de vàlaszra sem méltatnak. Mit tegyek? Fogyasztó védelem? Segítsetek...
2017. febr. 13. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:
2017. febr. 13. 19:16
 2/5 opened paradise ***** válasza:

Ezért nem szabad netről parfümöt.

Bár az én kedvenc parfümöm mostanában a boltokban se olyan illatú:/

Mondjuk a csomag nem minden,lehet teszter is,de az illat más.

2017. febr. 13. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Hm ezért szabad csak olyan oldalról rendelni, aminek utánanéztél és vannak róla vevői vélemények.
2017. febr. 13. 22:00
 4/5 opened paradise ***** válasza:

10 perc alatt írhatnak 20 kommentet. Az még nem takar semmit sem.

De tény,hogy nem mind átverés.

2017. febr. 13. 22:10
 5/5 KissMeli válasza:
ez tuti hazugság! nézd meg mennyi pozitív vélemény van rólunk árukeresőn. egy ilyen cég nem szokott és nem tud eltűnni. :)
2019. márc. 14. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!