Ekkora körmökkel (link) lehet kontaktlencsét használni?
Figyelt kérdés
Ilyen körmöt szeretnék csinaltatni de most azon gondolkodom hogy mi lesz igy a kontaktlencsemmel. Be lehet azert rakni még ekkora kormokkel meg ki lehet szedni?
2018. szept. 22. 17:30
1/3 anonim válasza:
Szia! Lehet de kell egy kis gyakorlas. En elmentem lencseben felrakatni anno es aztan este nem tudyam hogy szedjem ki :D Az ujjbegyeddel kihuzod oldalra es osszecsippented. Nyilvan a korom nem er bele a szemedbe. Ki kell tapasztalni, lehet hogy nem epp 2 perc lesz, de miutan raereztel, mar menni fog. Ugyesen!! :)
2/3 anonim válasza:
Lehet igen. Mikor régen műkörmöm volt úgy csináltam hogy a két középső ujjbegyemmel csúsztattam ki. Már régóta nincs műkörmöm de azóta is így csinálom mert így sokkal könnyebb és kényelmesebb szerintem mint egy kézzel meg félrehuzogatva.
3/3 anonim válasza:
Én anno úgy vettem ki a lencsét hogy az alsó és felső szemhéjam rányomtam a szememre kinyitva a lencse szélén túl aztán becsuktam a szemem és így maga a szemhéjam úgymond kipattintotta a lencsét.
Nme volt műkörmöm csak kellemesebb volt mint a szememben turkálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!