Mondanátok olyan online oldalt, ahol a megadott adatok alapján tudok kontaktlencsét készíttetni?
Nem szeretnék eltérni az optikusom által megadottaktól.
Jelenleg tudom az aktuális görbületet, átmérőt, és dioptriát is. Viszont színes lencsék között nem találok nekem megfelelőt, és pont az lenne a célom, hogy ne vásároljak használhatatlan lencsét.
Tudnál esetleg ilyen weboldal linket küldeni, mert én nem igazán találok ilyesmit.
Köszönöm szépen!
Valószínűleg, ha ezt nem próbáltam volna, akkor nem kérdezgetek itt. De azért köszi!
És mivel még mindig nem találtam ilyen oldalt, így mégiscsak elmegyek majd egy optikába érdeklődni.
Szia!
Én az alensa.hu-n szoktam kontaktlencsét rendelni. Gyors a kiszállítás és nagyon korrektek az ügyintézésben is. Ha jól tudom lehet kapni ezen az oldalon színes dioptriás lencséket is, de mindenképp beszéld meg előtte egy optikussal, hogy jól fog-e illeszkedni a kontaktlencse a szemedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!