Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Adnátok ötletet? Fontos! :S

Adnátok ötletet? Fontos! :S

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem ehhez a témához tartozik,de itt van a legtöbb lány,ezért irok ide.Internetfüggő vagyok.a nap 80%át a gép előtt töltöm.Adnátok ötleteket hogy itthon a lakásba mivel tudnám lefoglalni magam?Csajos ötletek?Ti mit csináltok mikor egyedül vagytok otthon?
2010. jún. 22. 18:22
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és 17/L
2010. jún. 22. 18:26
 2/9 anonim ***** válasza:

én gépezek,tvzek elmegyek shoppingolni, fotózok vagy csak nagyokat sétálok

de én is ebben szenvedek mint te csak esős időben

2010. jún. 22. 18:28
 3/9 anonim ***** válasza:

én nagyrészt tanulni szoktam...

de amúgy: társasjáték, ha van kivel, olvasás, sütés-főzés, ha otthon vagyok fűnyírás, kapálás, kertrendezés (édesanyám nem bírná egyedül...), sminkelés, frizura igazítás, sétálás, múzeumba járás.

2010. jún. 22. 18:33
 4/9 anonim ***** válasza:
mondjuk megkérdem anyut, h tudok -e vmit segíteni
2010. jún. 22. 18:46
 5/9 anonim ***** válasza:

én régebbi újságokat(pl. 2005,2006,2007) olvasgatok,megmaradt egy csomó tiniújságom régebbrőlXD

ha látok benne vmi jó sminket,akkor kipróbálom,vagy frizurát.ha jó az idő a barátokkal sétálok,vagy elmegyünk vhova vásárolni vagy csak nézelődni.most majd sztem mamámat is gyakrabban látogatom meg.lassan kiveszem a kötelezőeket és elkezdek kül. tanárhoz járni....de egyelőre mégcsak az erőt gyűjtöm hozzá_:D

2010. jún. 22. 18:47
 6/9 anonim ***** válasza:

smink, frizura, ruhák: próbálgasd hogy mi áll jól neked, ebből csak profitálhatsz, selejtezd ki azokat a ruhákat amiket nem használsz, állíts össze szetteket

tornázz: ha gépen filmet nézel közben tornázhatsz, formásabbá tesz, jó alakod lesz, ez az ami sosem árt senkinek és jó stresszoldó, a fölösleges energiádat ezáltal levezetheted

2010. jún. 22. 19:38
 7/9 anonim ***** válasza:

filmeket, sorozatokat nézek netről meg DVD-n, közben megy az otthoni Pilates (könyvből) meg a szobabicikli! =D

írogatok sztorikat, olvasok (könyvet és újságot egyaránt), sminkeket próbálok ki.

a rádióm mindig szól, kivéve, ha gépen hallgatok zenét.

ha jó az idő, elmegyünk a csajokkal sétálni, görkorizni, fagyizni. szoktunk még a városba bejárni vásárolgatni, illetve a kedvenc teaházunkba.

14/L

2010. jún. 22. 20:15
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem angol.. mert nyelvvizsgáznom kell lassan. amúgy meg kutyuskám, meg rendbe szedem magam ha van időm, én legtöbbször csak ilyenkor este 1-2 órára kerülök géphez, de már akk is fáradt vagyok.. amúgy meg sztem ess neki vmi Alkonyat-féle könyvnek és hidd el 1-2 napig gép közelébe sem mész.;)
2010. jún. 22. 20:46
 9/9 anonim válasza:
Sütés-főzés hogy tetszik?:]
2010. jún. 22. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!