Adnátok ötletet? Fontos! :S
én gépezek,tvzek elmegyek shoppingolni, fotózok vagy csak nagyokat sétálok
de én is ebben szenvedek mint te csak esős időben
én nagyrészt tanulni szoktam...
de amúgy: társasjáték, ha van kivel, olvasás, sütés-főzés, ha otthon vagyok fűnyírás, kapálás, kertrendezés (édesanyám nem bírná egyedül...), sminkelés, frizura igazítás, sétálás, múzeumba járás.
én régebbi újságokat(pl. 2005,2006,2007) olvasgatok,megmaradt egy csomó tiniújságom régebbrőlXD
ha látok benne vmi jó sminket,akkor kipróbálom,vagy frizurát.ha jó az idő a barátokkal sétálok,vagy elmegyünk vhova vásárolni vagy csak nézelődni.most majd sztem mamámat is gyakrabban látogatom meg.lassan kiveszem a kötelezőeket és elkezdek kül. tanárhoz járni....de egyelőre mégcsak az erőt gyűjtöm hozzá_:D
smink, frizura, ruhák: próbálgasd hogy mi áll jól neked, ebből csak profitálhatsz, selejtezd ki azokat a ruhákat amiket nem használsz, állíts össze szetteket
tornázz: ha gépen filmet nézel közben tornázhatsz, formásabbá tesz, jó alakod lesz, ez az ami sosem árt senkinek és jó stresszoldó, a fölösleges energiádat ezáltal levezetheted
filmeket, sorozatokat nézek netről meg DVD-n, közben megy az otthoni Pilates (könyvből) meg a szobabicikli! =D
írogatok sztorikat, olvasok (könyvet és újságot egyaránt), sminkeket próbálok ki.
a rádióm mindig szól, kivéve, ha gépen hallgatok zenét.
ha jó az idő, elmegyünk a csajokkal sétálni, görkorizni, fagyizni. szoktunk még a városba bejárni vásárolgatni, illetve a kedvenc teaházunkba.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!