Adnátok ötletet a jelmezemhez?
Figyelt kérdés
20 éves múltam, és februárban megyek egy baráti társasággal jelmezbálba. Elvileg mindenki beöltözik. Én arra gondoltam, hogy Barbie baba leszek. :) A szőke haj megvan hozzá, de nem tudom, hogy azon kívül mi lenne a legjobb kiegészítő, amiről egyből mindenki felismerné, hogy "ki vagyok". Gondolom rózsaszín ruhák, esetleg tegyek feliratot a ruhámra?
Köszi a segítséget előre is!
2010. jan. 5. 14:46
1/12 anonim válasza:
Szerintem rózsaszín ruha mindenképp.Magassarkú.Rózsaszín legyen a sminked is.Esetleg tehetsz valami kis műanyag koronát,de lehet akkor inkább egy hercegnőhöz fogsz hasonlítani.Amúgy ötletesnek tartom:)
2/12 anonim válasza:
Előző vagyok.Egy rózsaszín kistáska is jól mutatna.A ruhád meg inkabb ilyen balerina ruha kellene legyen.Az igazán barbie-s:)
3/12 anonim válasza:
rózsaszín mini szoknya :D rózsaszin smink. valaki még beöltözhetne ken-nek is xD egyébként nagyon jó ötlet :D
4/12 anonim válasza:
hellokittys termékek... :D whehehehehe
5/12 anonim válasza:
Mélyen dekoltált felső (mert ugye csak úgy fér át a feje), rövid fodros szoknya, magas körömcipő. Szemöldökig vastag kék "vakolat", rózsaszín szájfény. A hajadat jól tupírozd fel, esetleg köss bele szalagot is. Ha esetleg kilátszana a ferekad, vagy a hátad, feldobhatod ey Mattel felirattal is, akkor mindeki rájön. :) És lehetőleg legyen minél csillogóbb a rucid!
6/12 A kérdező kommentje:
Ez a Mattel felirat nagyon jóóó! :D Köszi! :)
2010. jan. 5. 16:21
7/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=J4-GRH2nDvw ajánlom ezt a videót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!