1/13 anonim válasza:
Melyik vagy? Fiú vagy a lány? Szerintem nagyon helyesek vagytok, aranyos képek! Nekem 10/8 kb mindkettő!
30/L
2/13 anonim válasza:
Hát, az a helyzet, hogy most már kezdelek unni, és erősen zuhan az árfolyam :)))
3/13 A kérdező kommentje:
fiúvagyok,igen tudom hogy sokszor szerepel a képek fent akit ez zavar előre is bocsánat,csak van hogy letörlik 10 perc után a moderátorok nem tudom miért,kérem az válaszoljon aki még nem válaszolt köszi!
2011. szept. 9. 21:34
4/13 anonim válasza:
Hasonlítasz egy Levente nevű ismerősömre. Amúgy meg nem tudom, mondjuk 7, nem vagy ronda de nem jössz be.
5/13 anonim válasza:
milyen meglepő hogy ismét egy 10 listás kérdés...
6/13 A kérdező kommentje:
bocsi akit zavar,de amit máshol nem merek meg kérdezni itt megteszem xDha jól tudom erre van ez az oldal
2011. szept. 9. 21:38
7/13 anonim válasza:
:D
Ahogy megnyitottam a kérdést, rögtön nevetnem kellett, mert már vicc, hogy hányszor felrakod magad:D Nem voltak elég az addigi válaszok? Tök mindegy hány perc múlva törlik, ha láttad a válaszokat.
8/13 A kérdező kommentje:
igen csak sok ember válaszára lennék kíváncsi nem mint az elözöbe is 4 en írtak csak de ahogy látom itt se lesz több...
2011. szept. 9. 21:56
9/13 anonim válasza:
na, itt a police órás milliomos kisköcsög.
10/13 anonim válasza:
hány éves vagy am? :D
10/erős 7
és nagyon szép szemed van ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!