Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Adnátok ötletet tetováláshoz?

Adnátok ötletet tetováláshoz?

Figyelt kérdés
már évek óta szeretnénk kisbabát, sajnos nem jött még össze. szeretnék egy tetoválást ami megerősít a hitemben hogy teljesül a vágyam. de ötletem nincs milyen ábra illene a témához. 30 éves csajszi vagyok.
2009. ápr. 24. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem nagyon tetszik az ötleted. én orvosnak tanulok és az élet iránti tiszteletből egy dns láncot tetováltattam magamra. én, mivel a cipőket is imádom, ha a helyedben lennék egy pár kis babacipőt tetováltatnék magamra, valami aranyosat és nem túl nagyot, hogy emlékezzek, milyen hihetetlen élmény is egy kisbaba az életben...például mikor látod, hogy megteszi az első lépését az anyukája felé. sok sikert!
2009. ápr. 26. 13:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
én biztos nem rajzoltatnék magamra babacipőket de nemrossz ötlet :) én inkább valami elvontabbat válsztanék (mondjuk egy női kéz mutatóujját fogja egy kisbabakéz... vagy egy női arcrészlet meg egy kisbaba arcrészet...)
2009. máj. 2. 15:12
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm az ötleteket! a babacipős változat az már a meglévő babát szimbolizálná, szerintem. én valamilyen kis angyalkára gondoltam. mert biztos vagyok bennem hogy nekem is tartogat a sors egy kis angyalt. de a gyermek kéz sem rossz gondolat!
2009. máj. 4. 20:44
 4/4 anonim válasza:
32%
Gránátalmát,tojást.
2009. dec. 2. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!