Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerinted is csúnya Debreceni...

Szerinted is csúnya Debreceni Zita?

Figyelt kérdés
Szerintem igen. Nem az irigység beszél belőlem, aki szép, annak meg szoktam mondani. Dukai Regina például nagyon szép szerintem. De Debreceni Zitának valami baj van a fejével, rossz látnom egyszerűen.:D
2010. jún. 22. 15:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nem ronda,csak nem szép! Dukairól is ez a véleményem! De az összes magyar 'szépségről' szintén!
2010. jún. 22. 15:56
 12/17 anonim válasza:
33%

Na, itt mindenki befogja a pof@ját és mondja utánam:

Kib@szott jó pin@ a Zita

2010. jún. 22. 16:13
 13/17 anonim válasza:
huh, szerintem egyáltalán nem csúnya, de nekem sem tartozik a kedvenceim közé, pont azért, mert csak azóta ilyen "híres modell", hogy a kísértés című fantasztikumban a világ előtt feküdt le egy pasival, akinek ráadásul barátnője is volt... majd Majka barátnőjeként ismét nagyon híressé vált, végül pedig a mostani "csóró" pasija pénzeli... Addig senki nem ismerte, majd egyszerre felkapott modellé és fényképésszé vált... Mindemellett megjegyezném, hogy bár az arca nekem nem tetszik annyira, gyönyörű alakja van. Csupán az nem tetszik, ahogy "felkapaszkodott a ranglétrán"...
2010. jún. 22. 16:37
 14/17 anonim ***** válasza:

szerintem nem gyönyörűséges...de nagyon szép!Különleges! senki sem lehet tökéletes...Vagy Kedves kérdező! linkelnél olyan lányt aki szerinted jól néz ki (Reginán kívül) ? Személyesen ismerem Zitát. és csak jót tudok mondani róla, nagyon segítőkész, és jó fej csaj (ahogy már írták)

Amúgy meg Ebergényi Réka teljesen más témakörbe tartozik...

2010. jún. 22. 19:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Igaz Zita most nagyon fel van kapva mint "profi" fényképész, újságokba csinál képeket, celebeket fotóz, plakátokat készít, de szerintem túl sokat képzel magáról...az egy dolog, hogy ő mit gondol de szerintem ez a kép magáért beszél:

[link]

Nagyon bénán van beállítva a modell, előnytelen erre nincs jobb szó.

De a leányzó mégis profinak van titulálva mert ő Debreceni Zita Magyarország celebje.

Ebből a szakmából szépen meg fog élni majd, egy egy képével sokat fog kaszálni, azonban egy átlag ember akinek még tehetsége is van és még elvégezte mondjuk a MOME-n a fotográfus szakot, majd sanyarogni fog és koplalni mert ő csak egy hétköznapi ember és nem elég hosszú a nyelve...

2010. jún. 22. 19:58
 16/17 anonim ***** válasza:
A csúnyától nagyon messze van,szépnek én sem mondanám inkább olyan kis helyes arcú.:)
2010. jún. 22. 20:04
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit hozá tennék,hogy azért Dukai Reginánál jobb csaj,mert Reginának meg olyan ló feje van.
2010. jún. 22. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!