Szerinted is csúnya Debreceni Zita?
Na, itt mindenki befogja a pof@ját és mondja utánam:
Kib@szott jó pin@ a Zita
szerintem nem gyönyörűséges...de nagyon szép!Különleges! senki sem lehet tökéletes...Vagy Kedves kérdező! linkelnél olyan lányt aki szerinted jól néz ki (Reginán kívül) ? Személyesen ismerem Zitát. és csak jót tudok mondani róla, nagyon segítőkész, és jó fej csaj (ahogy már írták)
Amúgy meg Ebergényi Réka teljesen más témakörbe tartozik...
Igaz Zita most nagyon fel van kapva mint "profi" fényképész, újságokba csinál képeket, celebeket fotóz, plakátokat készít, de szerintem túl sokat képzel magáról...az egy dolog, hogy ő mit gondol de szerintem ez a kép magáért beszél:
Nagyon bénán van beállítva a modell, előnytelen erre nincs jobb szó.
De a leányzó mégis profinak van titulálva mert ő Debreceni Zita Magyarország celebje.
Ebből a szakmából szépen meg fog élni majd, egy egy képével sokat fog kaszálni, azonban egy átlag ember akinek még tehetsége is van és még elvégezte mondjuk a MOME-n a fotográfus szakot, majd sanyarogni fog és koplalni mert ő csak egy hétköznapi ember és nem elég hosszú a nyelve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!