Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha a zseles mukorom ot nap...

Ha a zseles mukorom ot nap utan egy az egyben levalik, az a mukormos hibaja?

Figyelt kérdés
Elso mukormom lett volna, kozolte, hogy biztos zsiros a kormom. Nekem ez gyanus, csomo ismerosomnek van, vannak, akik csak toltetik havonta, nekem meg ot nap utan sorban lepotyogtak.
2018. szept. 1. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A körmös hibája. Olyan nincs, hogy sorban lepotyog.
2018. szept. 1. 19:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Zsíros köröm nincs. Vagyis de... Akkor, ha bekened a körmöd zsírral.

Ezt a körmös cseszte el

2018. szept. 1. 20:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Zsíros köröm😂😂 jaj gyorsan keress egy normális szakembert kérlek mert ez egy vicc amit ez összehord.

4 éve van épített körmöm saját hosszúra megnőtt körömből. Sose potyogtak le.🤗

2018. szept. 1. 21:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát ja tudod mikor zsíros a körmöd? Ha a kollegina elrontotta a zsírtalanítást mivel az az építés része... No komment. Leválhat amúgy attól is ha rosszul bojhosított. Nem állítom hogy én még nem rontottam el körmöt de akkor olcsóbban vagy akár ingyen bevállaltam a javítást és nem hülye kifogásokat kerestem... Menj egy normális körmöshöz :)
2018. szept. 2. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!