Milyen mukormos az ilyen?
Figyelt kérdés
Felteszi a koveket a kormomre, beteszem az uv lampaba, de be se kapcsolja, mind tolem kerdezi, hogy ben volt kapcsolva. Mivel itthon dolgozik rokonok jonnek, mennek, legutolso alkalommal eleg kellenetlen volt, hogy vegig ott volt egy ismerose a kisgyerekevel. Hol a gyerekkel jatszott,hol a kormomet csinalta. Arrol nem is beszelve, hogy a gyongyis minta bal kezen szep lett, de jobb kezen ocsmany lett,par nap utan ki is reszeltem a kovekete es az osszes ujjamra mas szint tettem, mert csunya volt, hogy el vannak csuszva, mert nem figyelte. Rakent a vegen egy sima atlatszo koromlakkot, masnap az egesz jott lefele, de ugy, hogy feljott a fele.leszedtem, egy vacak Maybelline-es atlatszot tettem ra most, miutan atfestettem, es 1 hete semmi baja, le se jon.2018. márc. 11. 12:28
2/6 anonim válasza:
Menjel masik kormoshoz, leirtak mar ezerszer, nem kell naponta megkerdezni, mindenki felfogta a nyomorodat.
3/6 anonim válasza:
Ne otthoni sufnituningos körmöshöz menj, hanem szalonba, normális szakemberhez, és nem lesz probléma.
4/6 anonim válasza:
3-as, azok között is van ilyen nyugi:D Mire megtaláltam a jelenlegi körmösömet csomó körmösnél voltam előtte, szalonban és az összes mutogatta, hogy milyen papírjai vannak, továbbképzésekre járnak stb., de még formázni sem tudta a körmömet, nemhogy valami szép mintát ráfesteni...
Keress másikat, előbb-utóbb találsz olyat, aki megfelelő.
5/6 anonim válasza:
Elhiszem, hogy fel vagy háborodva, de nem kell többször is kiírni ugyanazt a kérdést. Az előző kérdésednél is leírta mindenki, hogy nem járnánk ehhez a csajhoz, mert nem dolgozik rendesen, szóval válts. Nem tudom mit kell ezen bonyolítani. Vagy sajnáljunk?..
6/6 anonim válasza:
Mondom NORMÁLIS SZAKEMBERHEZ...nem szalonban kókányoló, magát körmösnek hívó szakbarbárhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!