Ez a mukorom levegore vagy uv-re kot? Ezek az eszkozok elegendoek hogy otthon sajat mukormot keszitsek magamnak vagy kell még beszerezni valamit hozza?
Amikor jartam kormoshoz kb ennyit hasznalt ugy emlekszem , de msot nincs anyagi fedezetem ra hogy 6000ftot fizesske havonta ra , eleg jo a kezugyessegem gondoltam kiprobalom magamon az elllesett dolgok alapjan , nagy segitseg lenne ha ennyibol megusznam
De jo csomagot valasztottam ugye ? Mas nem kell hozza jol emlekeztem? Mege z az ami levegore kot?
Megis mivel okozhatnak kart ilyenre nem is gondoltam?
Nem fogom lereszelni a kormom tovig, es anyagbol is tudom a megfelelo aranyokat.
Bizros nem fizetek 100ezer ftot egy iylen tanfolyamra amit egy amator elso megmutatas utan megbir csinalni elmeletben es hozza kis gyakorlassal tokelyre fejlesztheti. 2 eve midnen honapban mentem van azert bele latasom mit hogyan.
Rengetegen vannak az orszagban akik sajat celra hasznaljak , tanfolyam nelkul. Azert ne mondjatok hogy akkor ordongosseg. Nyilvan elismerem gyakorlas. De nem azert mennem sokan mukormosnek e snem az orvosira mert annyira nagy tudast igenyel.
Egyebkent eszembe se jutott mason kiprobalni , kizarolag sajat celra rendeltem.
De tenyleg erdekelne mifele serulesekre gondolsz ?! Ugyis kiprobalom , de akkor segithetnel ebben mire is gondolsz.
Ne wish-ről rendelj ilyet.Én egyszer egy körömlakkot és egy ragasztot rendeltem innem a koromlakk nem volt hajlando megkotni,a ragaszto meg semmit nem ragadt.Hogy mukormot tudj magadnak csinalni ahoz Diamond Nalis/kormos ellatobol kell venned alapanyagot.
Az alap zseles/porcela. Keszlet 10.000 ft es az tenyoeg jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!