Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vasvári Vivien szerintetek...

Vasvári Vivien szerintetek szép? Jó nő?

Figyelt kérdés
2018. aug. 30. 00:23
1 2
 11/19 1112 ***** válasza:
18%
Szerintem gyönyörű. Plasztika nélkül is gyönyörű lenne, meg így, ahogy most van, így is lenyűgözően gyönyörű. Plasztika előtt nem láttam, de valszeg akkoris lenyűgözően gyönyörű volt. Földöntúli szépségnek tartom. Engem pl lenyűgöz tényleg a szépsége, úgy, hogy én lány vagyok.
2018. szept. 12. 19:28
 12/19 anonim válasza:
70%
Ronda
2018. szept. 13. 00:16
 13/19 anonim válasza:
100%

Maszkulin arckaraktere van oldalról látszik igazán mikor artikulál

És nagyon kicsik a szemei is

Nekem pl nem tetszik nem kellemes ránézni

Furcsa

2018. szept. 17. 18:42
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Dancsó Péter videóiból tájékozódva a személyisége eléggé hátrányos (kifejezetten buta, és szerintem valami személyiségzavara is lehet, olyan histrionic borderline akármi, de az biztos hogy egy labilisabb ember fizikailag is ártani tudna neki, annyira felidegesítené), így bármilyen is az arca, nem a külseje gátolná a párválasztásban... De megpróbálom objekítvan szemlélni.

Az arcberendezése véleményem szerint a beavatkozások előtt és után is középszerű, átlagos. A szemei aránytalanul kicsik, túl hosszúkás az arcformája és az orra, a szája is formátlan, csúnya. Kicsit agresszív karaktere van az arcának, valóban férfias. Néhány képén kicsit transzvesztita beütése is van.

Alakra nem rossz, egy tipikus gyors anyagcseréjű, modell alkatú lány. Szép magasnak tűnik, biztosan sok ruha jól áll rajta.

2019. jan. 7. 17:50
 15/19 anonim ***** válasza:
88%
Akinek nem tetszik az már mindjárt irigy rá? Mi sem tetszhetunk mindenkinek! Egy egyszerű kerdes volt, amire valaszoltak. Egyébként nekem se ő a női idealom.... Nem csunya, de nem az a kiemelkedően jó csaj! Ha ne lenne hidrogenezve ennyire a haja, plussz a mellei felfujva a kutya nem venné észre. 27/F Ja es nem vagyok irigy rá, sem megkeseredve! Best regards!
2019. jún. 20. 17:59
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon nem tetszik, de izlesek es pofonok.
2020. máj. 6. 18:34
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szegenynek nagyon fura arca van. Nagy felfujt száj, kicsi gomb szemek, éles orr és áll. Es a tekintete se kedves.
2020. júl. 21. 12:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Olyan mint Pinokkio. Nekem speciel rá hasonlít.
2020. júl. 23. 22:10
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy transzfesztitara hasonlit a mostani kinezetevel. Nem fel attol hogy a gyerekei mit fognak rola gondolni? Vagy majd ezt az eletstilust fogjak kovetni?
2020. aug. 11. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!