Vasvári Vivien szerintetek szép? Jó nő?
Figyelt kérdés
2018. aug. 30. 00:23
2/19 anonim válasza:
Nekem se tetszik,átlag,elkenyeztetett kis qrva,veri a nyálát!Az ilyen majmokat kizavarnám 1eperültetvényre dolgozni
3/19 anonim válasza:
Na megnéztem, mert én egy tájékozatlan bunkó vagyok. Tényleg randa.
4/19 anonim válasza:
Nekem fura, mert úgy alapban szépnek tűnik. Nem olyan, mint egy-két másik szereplő a luxusakármiből, hogy hat tonna sminkkel mer csak szerepelni. Viszont most olyan fura lett a feje, mintha valami beavatkozáson már átesett volna. Kár volt. Az alakja viszont nagyon jó.
6/19 A kérdező kommentje:
#4 A szája lett feltöltve
2018. aug. 30. 12:03
7/19 anonim válasza:
Fogalmam sincs, hogy ki ő, ezért rákerestem. Hát, túl szépnek nem mondanám, a legtöbb képen kockacukorért nyerít... :D
8/19 anonim válasza:
Az arca szerintem nem szép,viszont az alakja szép.
9/19 cameronmonaghanbabee válasza:
Szerintem szép.
Látom sok irigye van...
10/19 anonim válasza:
Nekem a szája nem tetszik, kár, hogy megcsináltatta, ezzel az egész arca műnek hat, de az alakja nagyon szép, pláne két gyerek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!