Nők, mennyi időt fordítotok reggelente a megjelenésetekre?
Arctisztítás,smink,haj, öltözködés.
Miket csináltok meg magatokon minden reggel? Mennyi időt vesz igénybe?
Fiatalabb és idősebb nők válaszát is szívesen olvasom. 20 év felettiek válasza érdekelne.
Reggel veszek egy nem túl gyors zuhanyt, általában 30perc. De ebben benne van az arcmosás(szenes arctisztító), rettentő gyorsan növő szőr leszedése, haj átöblítés, testradír. Utána fogmosás, kontaktlencse, arckrém, deo, hajam kibontása, ruhákat már este kiteszem, azt csak felkapom, BB krém, spirál, színtelen szájfény, és kész is vagyok. Összesen 45-50 percet készülök, ami a megjelenést illeti.
Előtte már rendezem a reggelit, a rendrakást, gyerekek holmiát, szóval amíg ők ébrednek, addig én menetkész vagyok.
Átlagos napom előtt egy órát készülődök, de ebben benne van a reggeli és a lakásban zombiként kóválygás is.
Sima langyos vízzel arcot mosok, ha száraznak ítélem a bőröm egy kis hidratáló, karikák és ragyák elvarázslása, szemceruza, spirál, kedvtől függően szájra valamilyen kence. Öltözködéssel nem sok időt töltök, reggelente nem vagyok kísérletezgetős kedvemben, a jólbevált szettekhez nyúlok. A hajamat általában kiengedve hordom, szögegyenes, max egy kis olajat rakok rá, ha szállós kedvében van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!