Ti mit csináltok reggelente amikor felkeltek? Suliba járók ti mikor keltek?
Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 19:13
1/9 anonim válasza:
Altalaba 5kor kelek, wc,mosdas stb.oltozes es 6-10kor megy a busz suliba.
2/9 A kérdező kommentje:
köszi .8 kor csöngetnek?
2013. jún. 3. 19:26
3/9 anonim válasza:
Nekem már április óta nincs suli (végzős vagyok). Akkor kelek, amikor akarok, de általában 10 és délután 2 között, függ attól is, hogy voltam-e buliban vagy valahol. Felkelés után wc, kézmosás, kávé, reggeli. Utána megmosakszom, arctisztítás (tonik, hidratálókrém), fogat mosok, fésülködök, ha megyek valahová, akkor sminkelek, ha nem, akkor ennyi.
18l
4/9 anonim válasza:
Először is felébredek, józanodok 5 percet, aztán felkelek, átöltözök, arcot-fogat mosok, wc-zek, dezodor, parfüm, lenyomok 15-20 fekvőt és indulhat a nap.
6/9 anonim válasza:
5:45 körül kelek,wc,fogmosás,ágyazás,öltözés,sminkelés,haj,aztán indulás 6:40-kor a suliba.
7/9 anonim válasza:
6kor kéne kelni de kinyomom az ébresztőt..ahogy 6.10kor is..és 6.20kor éssss 6.30kor és így elkések ...általában.:D
Amúgy ha sikerül akkor 6kor kelek és 6.50kor megy a buszom(közben öltözök,fésülködök stb szokásos..:D)
16L
8/9 anonim válasza:
Első vagyok : 7-20ra kell suliba lennem
9/9 A kérdező kommentje:
köszi
2013. jún. 8. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!