Nők, mennyi időt fordítotok reggelente a megjelenésetekre?
Arctisztítás,smink,haj, öltözködés.
Miket csináltok meg magatokon minden reggel? Mennyi időt vesz igénybe?
Fiatalabb és idősebb nők válaszát is szívesen olvasom. 20 év felettiek válasza érdekelne.
Reggel ébredés után arcmosás (először jó hideggel, majd meleggel, megint hideggel, ezt párszor ismételgetve), majd egy sima rutin készülődés. Napi sminkem nem áll másból mint BBkrém, bronzosító, szempilla spirál. Amint hazaérek mosom is le és hidratáló krémmel bekenem. Este szoktam másféle arckrémet használni lefekvés előtt.
28N
Reggel mindig késésben vagyok, ezért csak gyors fésülködés, és lusta is vagyok, ezért reggel vasalom ki az épp aktuális ruhát. Sminket általában már a munkahelyre érkezés után teszem fel. De ez is csak 5 perc: pirosító az arcomra, kis szemhéjpúder, szemceruzával kihúzom a szemem, szemöldököm (azt van, amikor sötét szemhéjpúderrel színezem), szempillaspirál, esetleg korrektor, ha kijön egy-egy pattanás. Nagyon visszafogottan sminkelek, hogy természetes hatása legyen.
Több időt nem foglalkozom a külsőmmel, csak ha valamilyen alkalom van.
Köszi a válaszokat. :)
Akkor kevesen készülődnek órákig. Én is azoknak a táborát erősítem, akik ezt gyors lerendezik. Persze alkalmakra kiteszek magamért én is.
Nyugodtan írjatok még! :)
Az esetek 99%-ában ilyenek a reggeleim. Kivétel az, ha a páromnál alszom és későn kelünk.
Zuhanyzás 10-15 perc
Ruha választás, öltözés 5-10 perc
Smink 10 perc
Haj 0,5-1 perc
Arcmosás 0,5-1 perc
27n
Fél órát kb.
Arcmosás a Garnier zselés arclemosójával. Aztán hidratáló, kis korrektor, púder, arcpirosító, labello, szemöldök formázás és persze szempillaspirál. Hajamat csak megfésülöm. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!