Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nagy az orrom? (kep?

Szerintetek nagy az orrom? (kep?

Figyelt kérdés

Allandoan azt mondtak,hogy óriási Es mar nagyon elegem van belole tenyleg olyan gaz?

Kerlek oszinte valaszokat,ne olyanokat,hogy Jajj nem ks olyan Szornyu..stb őszintén,de azert normalisan

[link]

[link]

2018. aug. 22. 23:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nincs velem semmi gond!!! :)
2018. aug. 23. 17:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát termetes az biztos,de azért nem vagy egy elefánt.
2018. aug. 23. 19:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem szexi.
2018. aug. 23. 19:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem tettél már fel egy kérdést a külsőddel kapcsolatban képpel? mert nekem nagyon ismerős vagy, mellesleg ha igen és az vagy akire gondolok akkor gyönyörű vagy, de tényleg. ízlések és pofonok szerintem semmi baj nincs az orroddal.
2018. aug. 25. 19:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Felejtsd el az ilyen embereket.Ha állandóan leszólják akkor hagyd el őket.

Ha nem érzed jól magad a bőrödben akkor jó pénzért megcsináltathatod az orrod.Bár szerintem nincs vele semmi baj.

Egy plasztikai sebész biztos meg tudja mondani, hogy mi állna neked jól.

Én is sokáig azt hittem, hogy nagy az orrom, de rájöttem, hogy az arc formája is nagyban odatesz az összképnek :D

2018. aug. 26. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!