Szerintetek nagy az orrom? (kep?
Figyelt kérdés
Allandoan azt mondtak,hogy óriási Es mar nagyon elegem van belole tenyleg olyan gaz?
Kerlek oszinte valaszokat,ne olyanokat,hogy Jajj nem ks olyan Szornyu..stb őszintén,de azert normalisan
2018. aug. 22. 23:35
1/15 anonim válasza:
csak annyira van nagy orrod,hogy ha szembe kerülnénk,félnék hogy kiszúrod vele a szemeim
2/15 anonim válasza:
arról nem is beszélve hogy amennyit látok a fogaidból is...hát mint egy ló márneharagudj.kiváncsi vagyok az arcodra és az alakodra,hátha az talán nem olyan szörnyű mint ezek és menthető egyed vagy...
3/15 anonim 

válasza:

Me haragudj de ez nem orr ez orrmány:(
6/15 anonim 

válasza:

szerintem nem a méretével van a gond, hanem a formájával. nem túl szép, göcsörtös. ezt tetézi az előre álló fogaid, és hogy a felső ajkad vastagabb, mint az alsó. ezért nem esztétikus. elég fiatalnak tűnsz, szerintem ha a 20-at betöltötted keress fel egy plasztikai sebészt, ha zavar.
7/15 anonim 

válasza:

Az orroddal semmi baj nincs szerintem, inkább talán a száddal, de az se vészes.
8/15 A kérdező kommentje:
Igazabol ez onnan,hogy lattam,hogy a baratom azt mondta,menjek el orrplasztikara Es megmutatott valami csajt,hogy legyen ilyen az orrom
[link] Ez volt az a kep amit mutatott csak lesatirozram,nehogy letoroljek a kerdesem mas képének a használta miatt..
2018. aug. 23. 02:09
9/15 anonim 

válasza:

Nem akarlak megbantani,de Amit linkeltel az sokkal szebb orr,mint a tied. De egy plasztikai sebész sokat segíthet.,
10/15 anonim 

válasza:

Szerintem semmi gond nincs vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!