Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, ti hogy szoktatok...

Lányok, ti hogy szoktatok körmöt festeni?

Figyelt kérdés
Milyen termékeket használtok? Milyen lépéseket alkalmaztok? Meddig marad fent a lakk?
2018. aug. 17. 19:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Alapvetően géllakk párti vagyok, ha jól megcsinálják, akkor nem ártalmas, de pár havonta így is be szoktam iktatni pihenőidőszakot.

Akkor sima körömlakkot használok, ha nagyon fontosnak érzem, hogy legyen valami rajta, mert megyek valahova. Most cien-em van itthon, kb 500 Ft lidl-ös. Volt már többfajta, meg se jegyeztem a márkájukat, de kiadtam rájuk vagy 1000+ forintot. Mivel én itthon aktívan végzem a háztartási feladatokat, pl mosogatok, az 1 napon belül lekoptatja, és hihetetlenül ronda lesz, hacsak nem gumikesztyűt használok takarításnál és ezeknél a cselekedeteknél. Akkor kibírja a 2-3 napot.

2018. aug. 17. 19:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Sima hagyományos lakkokat használok. Mindig 4 réteg van a körmömön, 1 alap, 2 szín és 1 fedő. Általában 1 hetet simán kibír, ha nem kapkodva csinálom. Volt olyan, hogy 10 napig is elvoltam egy festéssel.
2018. aug. 17. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!