Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » így kell ezzel a modszerrel...

így kell ezzel a modszerrel körmöt festeni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Láttam a Youtub-on videokat a köröm festészről azzal a ˝vizes festéssel˝(nem biztos, hogy ez a hivatalos neve). Valahogyan úgy csinálta, hogy egy papírra tett rozsaszín körömlakkot és egy kis szivacsdarabbal kent egy keveset a körömre aztán ugyanígy zöldet, sárgát és egy kis lilát. Aztán egy kis tálba tett vizet abba belecsepegtetett fekete körömlakkot aztan fehéret és ugyanígy kb. nyolcszor csinált bele fogpiszkáloval mintákat és abbba beletette a körmét és olyan szép mintás lett. Szerintetek ezt megtudom csinálni magamnak? Eddig csak mindig egyszínűre festettem a körmöm, de azt már meguntam. Milyen körömlakkot vegyek? Multkor vettem a kínaiban lilát és sztem jó volt mert eléggé sűrű volt és ehhez ilyen kell. Szerintetek ha a kínaiban veszek azzal sikerület? Van aki már csinált ilyet?

2013. szept. 11. 17:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Miért nem próbálod ki? Mi honnan tudjuk, hogy neked sikerül e és megtudod csinálni?

Én már próbáltam, nekem sikerült...

2013. szept. 11. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!