Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az evangélikus iskolákban...

Az evangélikus iskolákban tényleg nem lehet hajat festeni meg körmöt lakkozni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy szeptembertől gimnáziumba fogok járni, amit átvesz az evangélikus egyház.. Eddig a tanulóknak mindent lehetett (egy csomó festett hajú, meg kisminkelt fazont láttam beiratkozáson) én is szeretek körmöt lakkozni, ez a hobbim. Milyen büntetést kapnak azok, akik megszegnek egy ilyen szabályt?

2012. aug. 1. 17:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is van egy ilyen suli, ahol nem lehet sminkelni, hajat festeni, körmöt lakkozni. Aztán, hogy mennyire tartják be azt nem tudom.
2012. aug. 1. 17:32
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Lehet nyugi. Csak a katolikus sulik ilyen szigorúak szerintem. Én már 4 éve evangélikus suliba járok (8 osztályos gimi) jövőre leszek csak 9.-es, és eddig is lehetett körmöt festeni vagy egyéb dolgok, mint bárhol máshol. Lehet hogy csak az én sulimban ilyen, szóval szerintem az első héten még várj, amíg jobban kiismered a sulit, a tanárokat.
2012. aug. 1. 17:52
 3/6 anonim ***** válasza:
én is evangélikus suliba járok és persze h lehet,csak annyi a kivetésük h stílusosan és nem undorítóan,és túlzásba véve
2012. aug. 1. 19:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Megnyugodtam, hogy azért nem olyan vészes a helyzet.Bár én elég vad színeket szoktam használni, kéket, lilát is, de azért igyekszem mindig szépre csinálni. meg azt mondják, ahova megyek, ott kedves a pap, úgyhogy remélem nem lesz gond... :)
2012. aug. 1. 20:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Ahová mész, ott olyan kevés lesz a pap, hogy egy sem lesz, mivel az evangélikusoknál lelkészek vannak.

Amúgy szerintem semmi gond nem lesz ezzel, nem olyan nagy a szigorúság, mint amit sokan hisznek. Több ismerősöm jár katolikus suliba, ott sem szigorúbbak, csak nézz úgy ki, mint egy jó ízlésű ember, és ne így pl:

[link]

2012. aug. 1. 22:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát az az igazság, hogy én életemben soha nem voltam még semmilyen vallási eseményen, a szüleimmel nem járunk templomba, apa meg sincs keresztelve, meg én se, úgyhogy kicsit tudatlan vagyok a témában. Persze, azért annyira nem fogom túlzásba vinni, mint az az alak a képen.. :) Nincs piercingem, vagy hogy kell leírni, mert még azt se tudom, és nem festem a hajam, csak a körmöm szokott kifestve lenni. Talán még túl normális is vagyok.( Általánosban én voltam az osztály strébere)
2012. aug. 2. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!