Megmerjem kérdezni tőle, hogy milyen parfümöt használ?
A barátom tesójának a barátnőjének valami faantasztikus illatú parfüme van. Nagyon-nagyon tetszik nekem. Csak nem merem megkérdezni milyet használ, mert nem tudom, hogy nem -e zavarja, hogy én is azt használnám. És hogy esetleg a barátomat nem zavarná -e, hogy az már nem az én saját illatom.
Viszont nagyon tetszik és már napok óta sokat töröm rajta a fejem.

Szerintem nyugodtan kérdezd meg, maximum megmondja, hogy nem szeretné, ha te is használnád vagy valami
Esetleg nekem is leírnád, ha megkérded tőle? Kíváncsi vagyok, hogy melyiknek van ilyen jó illata

Hát talán kérdezd is meg, meg dicsérd is meg, de semmiképpen ne vegyél olyat és ne fújd magadra. Főleg ha a barátod szereti a mostani illatodat vagy esetleg már nagyon megszokta. Én nem örülnék neki, hogyha a barátnőm a testvérem barátnője parfümjét használná. Sőt, mi több még én sem használnám senki parfümjét és senkinek sem kellene használni a másik parfümjét, kivéve abban az esetben, ha már régóta vagy véletlenül ugyan azt használjátok. Annyi illat van, biztos lesz olyan, ami nagyon tetszik, de ne olyat, amilyen neki van.
17/F
Köszönöm a válaszokat.
Utolsó maitt most kicsit elbizonytalanodtam.
Mert igen, így van szereti az illatom a baratom. A lany pedig tudom, hogy szereti a sajátját és sokszor be is fújta magát mikor kozos programon voltunk es a baratja is hangotatta, h tetszik neki,lehet akkor kellett volna megkerdeznem, csak nagyon nem mertem. Gondolkoztam rajta, hogy ra irok facebookon.
De egyebkent arra is gondoltam, hogy mikor veluk vagyok, meg a baratommal hasznalnam a regi parfumom es mikor iskolaban,mar egyetemre jarok egy teljesen masik megyeben, ezert mikor ott vagyok a lanyet hasznalnam.:) en erre gondoltam. Es akkor hasznalhstom es erezhetem ezt a nagyon jo illatot. Meg nem lesz sertodes sem, hogy masolom.
Csak ezt hogy irjam le a lanynak ez mar igy kicsit tul komplikalt es cikinek erzem.
Ha meg nem akarja megmondani, akkor az is ciki:D es kinos lesz talalkozni.
Egyebkent meg nem talaltam meg az illatom. Az ami tenyleg az en boromnek es szemelyisegemnek lett kitalalva. Nem passzolok eddig egyikkel sem.
Az ove egyebkent ilyen viragos, friss illau. egy samponra emlekeztet az illata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!