Vissza cserélik nekem a parfümöt?
Figyelt kérdés
20/F
Tegnap vettem magamnak parfümöt * S. OLIVER OUTSTANDING MEN. Illata olyan fura. Közben vettem mintát MEXX-ből, nem annyira éreztem az illatát és jövök haza szagolom és akkor éreztem, isteni illata volt. Nem tudom melyik volt az mert Mexxből több fajta van. Máma megyek vissza cserélni a parfümöt. Bankszámlával fizettem, megvan a blokk a doboz, vissza cserélik nekem? Vagy vissza adják a pénzt?
2018. jún. 28. 07:14
1/4 anonim válasza:
Ha még nem bontottad fel van rá esély.
2/4 anonim válasza:
Ha kibontottad és használtad biztos hogy nem mivel azt már nem tudják újra eladni
3/4 A kérdező kommentje:
Felbontottam, és tettem magamra is. A nő kérdezte hogy tettem magamra? Mondtam igen. Ha mondtam volna hogy nem akkor is rájött volna hogy ha megnyomja először hogy megy
2018. jún. 28. 09:18
4/4 anonim válasza:
Az ebből a tanulság, hogy nem véletlenül vannak a lakmuszpapírok, amit ott helyben kapsz, kiteszik a mintákat, ott kell eldönteni, melyik illat tetszik. Ezt már elkárolhatod, mert felbontott parfümöt sehol nem cserélnek. Pont ezért van lehetőséged ott az üzletben eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!