Lehet, hogy nem innen kellett volna parfümöt rendelni?
Van egy parfüm ( Roma Passione Uomo),amit kénytelen voltam online megrendelni,mert itthon boltokban nem találtam. Nagy örömömre fele annyiba került,mint amennyiért Olaszországban találkoztam vele. Az illata is ugyanolyan,viszont míg abból ha egyet fújtam a tesztercsíkra,napokig áramlott belőle az illat,ebből pedig,ha nem fújok legalább 4-5-öt magamra,szinte nem is érződik egy idő után.
Érdekesség,hogy,míg ez egy drágább katóriájú parfüm,összesen egy ember jegyezte eddig meg,hogy jó illatom van,míg a másik parfümöm (Zara Seoul) 2-3ezer ft-os és mégis rendszeresen megjegyzik,hogy milyen jó,pedig kettőnél többet nem fújok belőle soha.
Gyanakszom,hogy online rendelni nem volt túl szerencsés,mert egy gyenge,higított másolatot kaptam.
Nem a céget akarom lejáratni,de hátha valakinek van róla tapasztalata,szóval megemlítem,hogy a parfumclub.hu-ról rendeltem.
Mit gondoltok,mi lehet az oka,hogy nem vált be megrendelt parfüm?
Szia szerintem replika..
Az eredeti a legjobb masnap is erezni uguanugy az ilatat
Mennyi ár különbség van az eredeti és amit rendeltél?
És milyen fajta?
Amúgy elmondanám, hogy nem mindegyik eredeti parfüm tartós, ugyanis nem mindegy hogy hány százalék illat anyag van benne, pl ott a Versace a Bright Crystal na az se egy tartós parfüm, mivel toilett, és eredeti, szóval nem ezen múlik.
Egy olcsó parfüm is lehet tartós. Mondjuk én nagy parfümös vagyok, nem győzöm venni, van a méregdrágátol a nagyon olcsóig. Szóval kedves kérdező, ha kérdésed van fordulj hozzám! :)
Megkérdezhetem, hogy honnan rendelted? Mert itt ez a lényeg.
Parfüm rendelés szempontjából a legjobb a Notino.
Garantáltan eredeti minden, 100%-g megbízhatóak, így csak ajánlani tudom őket.
Máshonnan rendelhetnek nem nagyon éri meg, esetleg népszerű drogériák hivatalos webáeuházából: Müller, Rossmann, DM.
En avonbol szoktam.rendelni parfumot
Nekem nagyon tetszenek.. az arral is elegedtt vagyok... es tartosak is.. azokat tudom ajalnali :)
Nekem csak onan vannak parfumjeim
-A rendelt parfüm durván 8-10K volt,-pontosan nem emlékszem már- az eredeti pedig 20K ft-ba átszámítva.
- "Nem a céget akarom lejáratni,de hátha valakinek van róla tapasztalata,szóval megemlítem,hogy a parfumclub.hu-ról rendeltem." :)
Notinot már mástól is hallottam,hogy megbízható. Van még esetleg más tipp, akár magyar,akár külföldi oldalról?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!