Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Létezik olyan nő a világon,...

Létezik olyan nő a világon, aki elégedett a testével?

Figyelt kérdés

2018. aug. 12. 17:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen. Bár bem én vagyok de létezik.

N

2018. aug. 12. 17:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen.
2018. aug. 12. 17:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Hat......nem biztos
2018. aug. 12. 17:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan, csak a mai kib. undorító világ azt súlykolja lányok/nők millióinak a torkán lenyomva, hogy tökéletesen kerek mellnek-popsinak kell lennie, semmi narancsbőr, semmi pattanás. Csodálatos haj, felpumpált száj stb.

Egy valaminek örülök, az az, hogy elkezdődött kb. 2 éve ilyen bodypositive influencer divat, ami picit lök a lányok önbizalmán, a saját és mások elfogadása felé.

Természetesen itt most nem arról “hisztizek” hogy az igénytelenség/durván elhízás szexi, hanem arról, hogy tökéletes ember nem létezik. Még a full milliárdos sztárok sem azok.

Az emberek meg arra törekednek többségében, hogy minél tökéletesebbek legyenek...pont ezek miatt.

A másik. A saját hibáinkat sokkal előbb észrevesszük/eltúlozzuk, mint másét.

A lényeg szerintem az, hogy mindenki tisztában legyen azzal hogy (nem) néz ki, és ha nem tetszik, amit a tükörben lát, fogadja el!, hogy az a jelen helyzet, tűzzön ki egy (egészségesen elérhető) célt, majd valósítsa meg.

2018. aug. 12. 17:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én elégedett vagyok a testemmel :)
2018. aug. 12. 18:00
 6/8 anonim válasza:
100%

Iagazol, onbizalomhianyos lanyokra es egoistakra is extrem peldak vannak.

Sok csajt ismerek, akik csak azert mert puncijuk van mar istennonek tartjak magukat.

2018. aug. 12. 18:03
 7/8 anonim ***** válasza:
71%

Reméljük, van. 😄

Én egyébként azon akadok ki a legjobban, amikor egy szemmel láthatóan vékony, csinos lány kezd el hisztizni, hogy még mindig nem elég sovány, mert még mindig összeérnek a lábai...pfúú... az ilyen libák az a legszívesebben felképelném, mert nekik aztán tényleg indokolatlan, hogy önértékelési problémáik legyenek.

Én rengeteget dolgoztam azért, hogy leadjak 20 kilót. Még mindig nem érzem magamat tökéletesnek, de nem is szándékozom annak lenni soha. De azt tudom, hogy még van mit formálnom magamon...hála Istennek, mert így legalább van motiváncióm az edzésben, és ahhoz, hogy formában maradjak.

2018. aug. 12. 22:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tökéletes a testem, de elégedett vagyok, mert egészséges vagyok, és ez hatalmas dolog szerintem. És igyekszem sportolni, hogy megőrizzem az egészségemet.
2018. aug. 13. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!