Fiúk, ennyi hasizom már tényleg túl sok?
Figyelt kérdés
Szóval versenyszerűen sportolok már gyerekkorom óta, ezért eléggé izmos testalkatom van. Legutóbb voltam strandolni a barátnőimmel és az egyik fiú ismerősöm mondta, h olyan a hasam már, mint egy kigyúrt pasinak :S Tényleg túl izmos lenne ? Eddig egy barátom volt, aki szintén sportol, ő soha nem említette a dolgot. Ti mit gondoltok ?
2010. jún. 20. 16:50
21/30 anonim válasza:
Nekem kb ilyen has a célom!:) Grat hozzá
22/30 anonim válasza:
aúúú én is ilyen hasat szeretnék :D mit sportolsz? én talajtornára tippelek, de tényleg kiváncsi lettem :)
24/30 anonim válasza:
én is kérdezem! milyen sportot űzöl? nekem még kb. 7éve volt ilyen a hasam, azota se pedig szeretnék ilyet. :)
segíttssssssssssssssssss.köszi előre is
amúgy nagyon jo a pocid és egy pierching még szebbé tenné...csak tipp volt :)
26/30 anonim válasza:
Szép a hasad, csak a köldököd :S
28/30 anonim válasza:
Nekem is izmos a hasam, ennel sokkal kockasabb. sot nekem a karom es a hatam is izmos. Engem is megszoltak mar, h "undorito", de en csak rohogtem, mert egy punnyadek lagytestu lany mondta ezt ram.. Szerintem oruljunk, hogy a sport fontos szerepet jatszik az eletunkben. Ne foglalkozz azzal, ha ezert beszolnak. gyonyoru hasad van.
29/30 anonim válasza:
nekem is ilyesmi pedig olyan hűde versenyszerűen nemis sportolok deazért sportolok főleg most vágok bele mert fontos nekem:) s nekem 4kocka van de csak halványan látszik és ha befeszitem:D pedig nem edzek mindennap ... :D 16l na hogy ne offoljak szstem nagyon szép hasadvan és énisk kiváncsivok mitsportolsz?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!