Miért van az, hogy kicsi a súlyom, vékony a karom és a lábam, de az arcom és a hasam nem?
Nem tudom mi van velem. Anya szerint pubertás kor.
47 kg vagyok és 160cm. Mégis tisztára kerek a fejem és van hasam. A kezeim viszint vékonyak.
Mit tegetek ez ellen? Edzés? Fogyókúra?
Nagyon aránytalan a testem és utálom ahogy kinézek. A hasam a mellemmel egyvonalmab van :(((
Mert az afrikai éhezők is így néznek ki, azért......
Te anorex gebe vagy, aki még jobban le akar csoffadni........ Gratulálok!
Semmikeppen se fogyokurazz!!! Az, hogy a hasad gombolyodik, lehet emesztesi problema is. Probalj meg egy heten at nem enni-inni pl. tejtermekeket. Egy het utan lathatod, ha van valtozas. Ha nincs, probalj egy heten at elkerulni a pacolt-fustolt stb dolgokat, pl. parizsi, kolbasz, szalami, sonka stb. keszult dolgokat. Es igy tovabb.
NE fogyokurazz, csak egy fajta etelt probalj meg elkerulni egyszerre. A tejtermekeket pl helyettesitheted - feherjeforraskent - csirkehussal, vagy gombaval, lencsevel. A felvagottakat potolhatod elozo nap otthon sult csirkemell-szelettel a reggeli szendvicsedbe.
Es persze a pocak nohet terhesseg eseten is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!