Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesít, hogy...

Titeket nem idegesít, hogy manapság már a normál alkatú lányokat is lecsontsoványozzák? (link)

Figyelt kérdés

Nemrég találtam ezt a cikket, én komolyan nem értem, hogy mi alapján girnyózzák le a középső lányt?

[link]

2010. jún. 20. 09:36
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
73%

már bocs, de nem vagyok egy modellalkat a 175/80-nal, és képzeljétek, én lennék a legboldogabb ember a világon, ha valaki azzal .aszogatna, hogy gebe, girnyó, piszkafa, és társai! most komolyan zavar ez titeket??? mikor vékonynak lenni a legjobb dolog a világon!? bármilyen ruhát megvehetsz, felvehetsz. nem kell aggódnod, h nem áll jól, kilóg belőle a hájad, a hasad. hogy mindenki kiröhög az utcán, mert feszül rajtad a ruha.

ha tudod, hogy azért kapsz bókot egy pasitól, mert tényleg tetszel neki, nem pedig azért, mert szívatni akar, hogy a haverjaival röhöghessen rajtad.

vagy ha elmész egy buliba, és mindenki veled akar táncolni. a kövér lányok meg ülnek a sarokban, és bámulnak maguk elé a piájukkal a kezükben.

voltam már ennél rosszabb testalkatban, és átéltem ilyeneket. sokkal jobban fájt, mint bármelyikőtöknek a legirnyózás.

az összes siránkozó ropipitsa elmehet a jó fenébe! éljék át egyszer azt, amikor az eladó kiutál az üzletből, mert meg merem kérdezni, hogy van-e 46os méretű nadrág???!!!

2010. jún. 20. 16:27
 32/39 A kérdező kommentje:

16:27

Addig ne szólalj meg, amig nem tudod milyen érzés ezt átélni..És éppen emiatt a hozzáállás miatt nem sajnálom a tulsulyosakat.

2010. jún. 20. 17:49
 33/39 anonim ***** válasza:
el sem tudod képzelni mit meg nem adnék, ha átélhetném....
2010. jún. 20. 18:10
 34/39 anonim ***** válasza:

16:27:

El vagy varázsolva... attól, hogy valaki vékony, egyáltalán nem áll jól rajta minden ruha. Én pl. azt nem szeretem mikor minden lötyög, mert nem lehet egy olyan felsőt találni, ami tényleg S-es. Az "egyméretű" felsők mind nagyok, kivétel nélkül. Nem merek szoknyát felvenni, mert vékonyak a lábaim, stb.stb.

Mégis honnan veszed, hogy vékonynak (soványnak,nem az átlagos vékonynak) lenni a legjobb dolog a világon, ha sosem élted át?

2010. jún. 20. 18:35
 35/39 anonim ***** válasza:

16:27

Sovány vagyok, nadrágot csak EGY boltban tudok venni, ott árulnak csak 26osat. Az összes póló nagy rám, rövidnadrágot/szoknyát nem merek felvenni a pálcikalábaim miatt, mellem kicsi, nőies ruhákat nem hordhatok. Ez annyira szép meg jó igaz? Folyton anorexiásnak hívnak, pedig nagyon sokat eszek. Önértékelési problémáim is vannak a soványságom miatt, de sajna ez genetika. Örülhetnél hogy van mit fogni rajtad a férfiak azt szeretik! De ha lefogynál pár kilót, nem istenítenéd a vékony nőket, hanem tetszene az alakod.

2010. jún. 20. 19:15
 36/39 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon csinos alakja van :)

irigylésre méltó :D

2010. jún. 20. 19:23
 37/39 anonim ***** válasza:
36%
KETRECHARC, nyávogós pi.csák :DD
2010. jún. 20. 19:49
 38/39 anonim ***** válasza:
0%
Ez itt az év vicce... és elég szar életetek lesz, ha mindent ennyire magatokra vesztek. Kinek mi az ideál, és úgyis be fog szólni valami miatt, aki akar. És mielőtt azt hinnétek, hogy egy "bálna" vagyok, vagy valami, szólok, hogy rám is fogták már, h biztos koplalok, meg gebe vagyok. Mondtam, hogy nem, és többet nem is foglalkoztam vele. Mert van jobb dolgom és tisztában vagyok vele, hogy rajtam kívül is van világ. Az a bajotok, hogy azt hiszitek, szépek vagytok, mindenkinek ez az ideálja és hogy ti vagytok az univerzum közepe. És nem a gebékre v a bálnákra mondom, hanem az ide kommentelők többségére. -.-"
2010. jún. 20. 20:10
 39/39 anonim ***** válasza:
57%

Nem értem miért kell a vékonyakat leanorexiásozni, a kövéreket meg zsírdisznózni. Kicsit nézzetek magatokba legyetek szívesek. Én a vékonyak táborát erősítem, de eszembe sem jutna hogy egy kövér embernek beszóljak. Elég neki így is a baja (már ha neki ez baj). Nagy elkeseredéseitekben se írjatok olyanokat, hogy zsírdisznó illetve girnyó, piszkafa, mert bántó és undorító dolog. A vékonyak nem tudják, hogy milyen kövérnek lenni ez tény. De ha jól sejtem a kövérek sem tudják milyen vékonynak, soványnak lenni, nem olyan jó az amikor hallod a hátad mögött,hogy jézusom milyen vékony lábai vannak,látod?

Sajnálom, hogy itt sokan felnőtt korukban is meggondolatlanul, bántóan válaszolnak.

2010. jún. 20. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!