Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesít, hogy...

Titeket nem idegesít, hogy manapság már a normál alkatú lányokat is lecsontsoványozzák? (link)

Figyelt kérdés

Nemrég találtam ezt a cikket, én komolyan nem értem, hogy mi alapján girnyózzák le a középső lányt?

[link]

2010. jún. 20. 09:36
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Engem folyton anorexiásnak neveznek, pedig rengeteget zabálok, chips, csoki, zsíros kaják stb. A hasamon van egy kis párnácska, a bordáim nem látszanak ki, de a karjaim és lábaim nagyon vékonyak. (170cm/45 kg kb). Semmi nem jön ezekre, sőt a melleimre se. Csak hasra hízok. De persze állandóan kérdezik h eszek e rendesen, meg stb. Híznék egy kicsit, mert nem nőies az ennyire vékonyság, de nem tudok.

Foglalkozzon mindenki a maga testalkatával, senkié sem tökéletes, én se s bálnázom le a duci osztálytársaimat... A géneket hogy változtassuk meg??

2010. jún. 20. 10:57
 22/39 anonim ***** válasza:
79%
Sosem értettem, hogy amíg a kövéreknek bunkóság beszólni, addig a vékonyaknak szemrebbenés nélkül odabökik,hogy fúú de sovány vagy; nem eszel?; anorexiás vagy? pedig többet eszek jópár kövér embernél. Dehát ezt adta a sors(:
2010. jún. 20. 11:00
 23/39 anonim ***** válasza:
Én 172/79 vagyok, szóval kövérebb mint kéne, de kövérnek nem tartom magam. Nem szólok be a vékonyaknak, a legjobb barátnőm is nagyon vékony. És a középső lánynak szép alakja van, karcsú, de nem girnyó.. Fordítva lehet ugye? Ahogy olvasom itt pár kommentet, hogy "zsírdisznó" stb.. Nem csak zsírdisznó meg anorexiás van a világon.
2010. jún. 20. 11:06
 24/39 anonim ***** válasza:

10:44-es vagyok

Kövér lennék? 175cm magas vagyok és 70 kg. Ez semmi esetre sem kövér. És szerintem senkinek sincs sok értelme felháborodnia... Legyetek elégedettek magatokkal.. Ha nektek a hurka tetszik, hát hajrá! Ha a kilógó csontok, úgyszint. Ezzel semmire se mentek, hogy: jajj bezzeg őket nem fikázzák, engem meg igen :'( ez mindkét tábortól szánalom, hiszen amikor ép téged nem piszkálnak, akkor valaki mást, ennyi.

2010. jún. 20. 11:51
 25/39 anonim ***** válasza:
50%

Ha rendesen elolvastad volt a cikket, akkor látnád, hogy a blogger írta, hogy girnyó (ő egyedül, nem mások), a maga a cikk ami a valódi az azt a következtetést vonja le, hogy csak a nők hiszik, hogy a középső az ideál, a férfiak mást szavaztak meg. Ennyi. Azt akarja elmondani, hogy a szavazásban a nők a középsőt lejölték meg mint ideált.

Viszont csak hogy hozzászóljak a felháborodásotokhoz, ti sem vagytok jobbak egy csöppet sem, mert ki vagytok akadva, hogy ha le soványoznak titeket, de közben aki meg nem olyan alkatú mint ti, azt meg le zsírdisznózzátok, meg le dagadékozzátok. Pedig hány duci nő akar vékonyabb lenni! Ha nektek rosszul esik, akkor egy perce a másikra is gondolhatnátok nem csak magatokra.

Arról meg nem tehet semelyik nő, hogy a fériaknak mi a véleménye. Itt is a legtöbb pocskondiázó nő... Hát szép, mit ne mondjak.

2010. jún. 20. 12:40
 26/39 anonim ***** válasza:
51%
Ja és hozzá kell tennem, hogy ritkábban bántják a ducibbak a vékonyt, mint fordítva, de érdekes, ők sosem lehetnek emiatt felháborodva.
2010. jún. 20. 12:43
 27/39 A kérdező kommentje:
utolsó: nagyon tévedsz, ha ezt gondolod. Például gyerekként is a legkövérebb osztálytársaim ugattak le mindenkit. És én soha egyetlen szóval nem bántottam még túlsúlyus embert a súlyával kapcsolatban.Ellenben jóbár "barátnőmmel" akik állandóan anorexiásnak neveznek.
2010. jún. 20. 13:52
 28/39 A kérdező kommentje:
jóbár=jópár
2010. jún. 20. 13:52
 29/39 anonim ***** válasza:
épp ezaz h a ducik nembirnak lefogyni ezért a vékonyakat csesztetik h az már gebeee fuuuj anorexiás. mert nincs annyi akaraterejük h lefogyjanak (tisztelet a kivételnek mert vannak olyanok akiknek a génjei miatt akármennnyit mozognak,koplalnak nemtudnak lefogyni) .. és mivel a ducik vannak többségben igy az lett a normális. pedig sztem a középső lány az teljesen átlagos nem tul vékony hanem simán jo alaku. énis olyan vok:)
2010. jún. 20. 13:53
 30/39 anonim ***** válasza:
48%

A ducik önbizalomhiányosak, és így próbálnak meg enyhíteni a kisebbségérzésükön.

De ha egy vékony felhúzza magát azon, hogy le csontvázazzák annak is gondja van az önértékelésével. Ha valaki rendben van saját magával nem sértődik meg egy-egy beszóláson, és nem fog másokat csesztetni akik mások mint ő. Ennyi.

Utolsó előtti voltam.

2010. jún. 20. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!